Vacature Ergotherapeut bij Silverein

Hoe kan iemand een zo waardig en waardevol mogelijk leven leiden, als dat niet meer zo eenvoudig gaat of vanzelfsprekend is, omdat je oud bent, toenemende beperkingen hebt en het niet meer gaat zoals je zou wensen?

Als Ergotherapeut weet jij als geen ander welke inbreng van jou en andere zorgprofessionals essentieel zijn, om de oudere cliënt hierbij deskundig en betrokken te ondersteunen.

Wat ga je doen
Als Ergotherapeut ga je werken in een van de regionale teams van Silverein binnen de langdurige zorg. Je biedt behandeling en begeleiding binnen zowel de somatische- als de dementiezorg. Ook zijn we bezig de eerstelijnsbehandelingen vorm te geven.

Dat ieder mens zichzelf kan blijven, daar zet jij je samen met je collega’s voor in. Gezien de huidige ontwikkelingen in de gezondheidszorg, zal je ook een belangrijke rol hebben in behandeling en advies aan thuiswonende cliënten. Als je hier affiniteit mee hebt, liggen hier ook kansen ter ontwikkeling. Met je deskundigheid en inzicht zet je je in voor het behoud van de identiteit en eigenwaarde van je cliënten door:

• De zelfredzaamheid en ondersteuning van het zelfmanagement van de cliëntbewoner te vergroten
• Collega’s te adviseren op het gebied van de uitvoering van zorghandelingen
• Cliënten te adviseren als het gaat om liggen, zitten en verplaatsen
Ons uitgangspunt is dat elke cliëntbewoner, naar eigen wens en binnen de eigen mogelijkheden, de activiteiten van het dagelijks leven kan uitvoeren. Díe activiteiten die belangrijk zijn om zoveel mogelijk de eigen identiteit te blijven herkennen.

Waar ga je werken
Als Ergotherapeut kom je te werken bij Silverein Behandeling & Advies. Silverein bestaat nu ruim een jaar en is ontstaan uit drie organisaties voor ouderenzorg. We zijn nog volop in ontwikkeling om onze fusieorganisatie vorm te geven. We werken daarom in regioverbanden en regio overstijgend waar dit nodig is.

Behandeling & Advies
Wij zijn specialisten ouderengeneeskunde, (GZ) psychologen, fysiotherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten, diëtisten, bewegingsagogen, geestelijk verzorgers en maatschappelijk werkers. Silverein heeft naast locaties voor langdurige zorg ook twee afdelingen Geriatrische Revalidatie, in Bilthoven en Amersfoort.

Vakgroep ergotherapie
Onze vakgroep bestaat uit 12 ergotherapeuten en twee ergotherapie-assistenten. Momenteel hebben we een vacature in de regio Baarn/Soest (standplaats locatie Daelhoven) en Bilthoven.

We zoeken enthousiaste collega’s die met ons willen bouwen aan een deskundig, sterk en ontwikkelgericht ergotherapieteam binnen Silverein.

Ambities
Als vakgroep hebben wij een aantal mooie ambities om te zorgen voor een stabiele vakgroep; uitbreiden van specialismen op het gebied van PDL en SI; methodische multidisciplinaire zorg versterken; 1e lijns zorg; comfortabel wonen met dementie (i.v.m. een aantal bouwprojecten die op stapel staan).

Jouw profiel
Als Ergotherapeut weet jij als geen ander wat er nodig is om de functie goed uit te kunnen oefenen. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid, een open instelling en een proactieve houding. Je bent ontwikkelgericht, ziet kansen en gaat ervoor. Verder:

• Beschik jij over een diploma HBO Ergotherapie en een geldige registratie in het basis- of kwaliteitsregister voor paramedici*
• Is het een pré als je beschikt over aanvullende opleidingen/interesses zoals SI, PDL, kennis van zitten en lighouding en/of EDOMAH
• Beschik jij over eigen vervoer, omdat je tussen locaties moet reizen

*Mocht je dit jaar afstuderen, dan nodigen we je ook uit om vooral te solliciteren. Je krijgt een buddy die je goed inwerkt en waar je op terug kunt vallen bij vragen.

Hoe waarderen wij jou
De functie is ingeschaald conform de CAO VVT in FWG 55 (tussen € 3.025,81 en € 4.558,88 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week). Naast vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,33%) hebben we primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden die interessant voor je kunnen zijn. Het zijn er zoveel dat we hiervoor een aparte pagina hebben gemaakt. Verder bieden wij je:

• Een contract voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden
• Een baan voor 24 – 36 uur per week (contractomvang en werkdagen in overleg)
• Eigen laptop en mobiele telefoon
• Een SI-scholing
• Een buddy bij aanvang die je inwerkt en waar je altijd terecht kunt voor vragen
• Startdatum: per 01-07-23

Ben jij de ‘jij’ in ons verhaal?
Aarzel dan niet langer, stuur ons jouw cv en motivatiebrief. Zodra je sollicitatie binnen is wordt deze meteen in behandeling genomen. Denk je dat deze vacature ook past bij iemand uit je netwerk. Deel hem dan vooral, want we hebben nog vacatureruimte!

Heb je nog vragen?
Bel of app dan met onze Recruiter Gerwin Bonestroo via (06) 202 75 260 of Linda van Emmerik via (06) 226 25 192.

Heb je inhoudelijke vragen, bel of app dan direct met Maxine Balkenhol (Ergotherapeut) via (06) 309 99 928.

De sollicitatieprocedure
De gesprekken zullen plaatsvinden op een nader te bepalen datum (in overleg).
Desgewenst kan je een dagdeel meelopen om de praktijk te ervaren en iets van de sfeer te proeven.