Vacature Ergotherapeut De Rijnhoven

Vleuten, De Meern, Harmelen en Montfoort | 20-36 uur per week

Het team Ergotherapie van maakt deel uit van het Behandel- en Adviescentrum van De Rijnhoven, werkzaam in het gebied Vleuten, De Meern, Harmelen, Montfoort. Werkzaamheden worden verricht voor De Rijnhoven en samenwerkingspartners. Je werkt zowel voor intra-, als extramuraal wonende cliënten waarbij het bereiken van een optimale wijze van uitvoeren van dagelijkse activiteiten in de eigen leef-, woon- en werksituatie het uitgangspunt van de werkzaamheden is.

Inmotion - Ergotherapie

Ligt jouw hart bij de ouderenzorg en ben jij een enthousiaste professional die over de grenzen van zijn eigen vak heen kijkt? Kom dan met ons in contact en reageer!

Jouw functie

In ons team van 5 ergotherapeuten ben je verantwoordelijk voor het geven van behandeling en begeleiding voor de client en het client(systeem). Je adviseert en geeft instructies aan cliënten ten behoeve van het vergroten van de zelfredzaamheid en op het gebied van zitten, liggen en ADL.

Je adviseert (zorg)collega’s op het gebied van fysieke belasting. Op mono- en multidisciplinair niveau geef je inhoud en uitvoering aan het zorgplan. Tot slot neem je actief deel in het Behandel- en Adviescentrum en onderhoud contacten met verwijzers en andere behandelaars die actief bij het zorgproces betrokken zijn. De ergotherapeutische behandeling vindt zowel in het verpleeghuis als bij de cliënten thuis plaats. De ergotherapeuten werken onder anderen met de behandelmethodes EDOMAH en Sensorische Informatieverwerking (SI).

 

Jouw profiel

  • Een (bijna) afgestudeerde ergotherapeut en geregistreerd in het kwaliteitsregister
  • Bij voorkeur ervaring met het opstellen van gespecialiseerde behandelplannen, rapporten en vakgebonden protocollen
  • goede sociale en communicatieve vaardigheden vormen voor jou geen probleem en je weet goed contact met cliënten te onderhouden

 

Wij bieden

  • Een leuke en uitdagende baan met veel eigen regie en samenwerking in een multidisciplinair team
  • Het salaris is conform de CAO VVT en bedraagt maximaal € 4.906,49 (FWG55) bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Per 1 oktober komt hier nog 2,5% cao verhoging bij, alsmede vakantiegeld en eindejaarsuitkering (8,3%)
  • Daarnaast biedt De Rijnhoven een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, zoals een fiets- en een fitnessvergoedingsregeling en ruime bij- en nascholingsmogelijkheden

 

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur een mail naar werken@rijnhoven.nl en we nemen snel contact met je op. Je kunt spreken met een van de collega-ergotherapeuten om erachter te komen of deze functie iets voor jou is. We zien jouw reactie graag tegemoet. Zo gauw wij onze nieuwe collega hebben gevonden, sluiten wij deze vacature. Reageer dus direct!