Vacature Ergotherapeut De Twentse Zorgcentra

Twente | 16-32 uur

Binnen De Twentse Zorgcentra bestaat de vakgroep ergotherapie uit vijf ergotherapeuten. Wij zijn een enthousiast team, verspreid over verschillende locaties in Twente. Als ergotherapeut werken wij samen met familie, begeleiders, verschillende behandelaren binnen DTZC en externe partijen. In de multidisciplinaire samenwerking ligt de nadruk op het diagnosticeren, behandelen en adviseren van verschillende vraagstukken.

Kinderpraktijk - Op Stap

Wil jij werken in een dynamische vakgroep in een setting volop uitdagingen en afwisselingen?  Dan zoeken wij, de vakgroep ergotherapie van De Twentse Zorgcentra, jou!

Wat ga jij doen?

Je werkt als ergotherapeut voor De Twentse Zorgcentra vanuit de locatie Almelo, Enschede en/of Losser. Ergotherapeutische vragen worden gesteld door de cliënt, zijn/haar systeem en/of de verwijzer. Het beantwoorden van deze ergotherapeutische vragen kan op vele manieren. Dit stelt hoge eisen aan je diagnostische vaardigheden. De beantwoording van de vragen kan liggen op de gebieden behandeling, advisering, begeleiding en scholing en instructie. Daarnaast ben je bezig met het ontwikkelen van je vak en werk je veel samen met andere disciplines aan multidisciplinaire projecten. Dit zorgt voor uitdagend en afwisselend werk.

 

Wat wij vragen

Het werken volgens onze kernwaarden ‘samen, deskundig en dichtbij’ zijn jou op het lijf geschreven. De eigen regie van de cliënt en ruimte om te beslissen over hun eigen leven is de basis in jouw contact met de cliënten. Daarnaast ben je zelfstandig en durf je beslissingen te nemen.

 

Gevraagd wordt

  • Je bent in het bezit van een diploma Hbo-Ergotherapie
  • Je bent ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici
  • Je hebt een sterke affiniteit met kinderen, volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking
  • Je bent zelfstandig, je kunt goed samenwerken en verbinden
  • Jouw communicatieve en schriftelijke vaardigheden zijn goed ontwikkeld
  • Je beschikt over een rijbewijs B en over eigen vervoer

 

Wat wij bieden

  • Wij bieden een afwisselende structurele baan voor  16 – 32 uur per week. Ook kandidaten die tijdelijk beschikbaar zijn moedigen wij aan te reageren
  • Een salaris van min. € 3217- / max. € 4.712,- (FWG 55 bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg. Ook de arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Gehandicaptenzorg

 

Enthousiast?

Neem voor meer informatie over de vacature contact op met Diane Zander-Ensink via 06 868 318 93. Bij interesse, stuur jouw cv en motivatiebrief naar Diane.Zander-Ensink@detwentsezorgcentra.nl. Na binnenkomst van jouw sollicitatie wordt er binnen 5 werkdagen contact met je opgenomen.