Vacature Ergotherapeut eerstelijn/pijnrevalidatiecentrum bij Ergotherapie Leonardus

Wie zijn wij?
Goede vraag! Wij bieden eerstelijns ergotherapie aan onder de vlag van STADS Ergotherapie en Ergotherapie Leonardus. Dit doen we in Eindhoven midden in het stadscentrum, in Tilburg aan de rand van de Reeshof en vanuit een gezondheidscentrum in een monumentale kerk in Helmond. Op deze locaties zijn we tevens onderdeel van de interdisciplinaire behandelteams van Revalide. Hier bieden we samen met een medisch specialist (de revalidatiearts), psycholoog, fysiotherapeut, maatschappelijk werker en diëtist, medisch specialistische revalidatiezorg aan. We richten ons o.a. op patiënten met chronische pijn, onbegrepen lichamelijke klachten en vertraagd herstel na letsel, operatie, ziekte of CVA.

De vakgroep ergotherapie bestaat momenteel uit 3 therapeuten met specialisatie in o.a. Sensorische integratietherapie (volwassenen en kinderen), arbeidsre-integratie en chronische pijn. De organisatie bestaat daarnaast uit ongeveer 25 medici, paramedici en administratieve ondersteuners.

Wie ben jij?
Jij bent een afgestudeerde ergotherapeut of hebt zelfs al de nodige werkervaring. Je vindt het leuk om je kennis en ervaringen in te zetten in de behandeling van patiënten met bijvoorbeeld chronische pijnklachten, prikkelverwerkingsklachten, NAH-problematiek en handproblemen. Je vindt het leuk om mee te timmeren aan een groeiende organisatie en daarbij een actief onderdeel te zijn van de bedrijfscultuur.

Taken en verantwoordelijkheden

– Je bent gemotiveerd om verdere kennisontwikkeling aan te gaan;
– Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van ergotherapeutische diagnostiek, behandeling en advisering in zowel de eerste als tweede lijn;
– Je neemt actief deel aan interdisciplinair overleg met het revalidatieteam;
– Je werkt nauw samen met andere disciplines zowel intern als extern;
– Je werkt samen met andere ergotherapeuten;
– Je vindt het een uitdaging om de ergotherapie zowel binnen als buiten de praktijk op te bouwen en te profileren.

Wat bieden wij?

· Een uitdagende positie als ergotherapeut in zowel de eerste lijn als in een medisch specialistisch revalidatieteam;

· Een plekje op een gezellige en inspirerende werkomgeving;

· Een jaarcontract van 12-32 uur per week, afhankelijk van de locaties waar je graag zou willen werken, met uitzicht op een vast dienstverband;

· Een salaris van: €2.548 – € 4.565 per maand (o.b.v. 40 uur p.w.);

· Een eindejaarsuitkering tot 8% van het bruto inkomen;

· Een pensioenbijdrage PFZW;

· Uitgebreide scholingsmogelijkheden;

· Reiskostenvergoeding.

Heb je na het lezen van deze vacature vragen? Neem dan contact op via 013-303 0362 en vraag naar Gijs Beesems. Ook kun je een kijkje nemen op revalide.nl, stadsergo.nl, of ergotherapieleonardus.nl.