Home » Vacature Ergotherapeut Ergotherapie Dieren

Vacature Ergotherapeut Ergotherapie Dieren

Wie zijn wij?

Praktijk voor Ergotherapie Dieren is een eerstelijns ergotherapie praktijk voor volwassenen. Wij bieden ergotherapie aan een brede doelgroep met diverse hulpvragen. Multidisciplinair samenwerken vinden wij belangrijk. We werken daarom intensief samen met andere zorgverleners in de regio. Ook zijn we aangesloten bij diverse samenwerkingsverbanden en netwerken. De praktijk heeft vestigingen in Dieren, Rheden en Doesburg.

Momenteel zijn er 3 ergotherapeuten werkzaam voor de praktijk. Wegens toename van hulpvragen zijn wij op zoek naar versterking.

Wie ben jij?

Je bent ingeschreven in het kwaliteitsregister als ergotherapeut en bent DTE-gecertificeerd of bereid dit te verkrijgen.

Je werkt als zzp-er, of wilt dat gaan doen en je beschikt over eigen vervoer.

Je kunt in een team zelfstandig werken en bent flexibel, ondernemend en proactief.

Omdat de hulpvragen bij ons zeer divers zijn, is een brede interesse in het vakgebied gewenst. Werkervaring in de eerstelijn is een pré.

Interesse?

Heb je interesse om ons team te komen versterken? Stuur dan een sollicitatiebrief met cv naar info@ergotherapie-dieren.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Leanne van den Bogaard –Tijssen, op telefoonnummer 06-33 69 30 79 of via bovenstaand e-mailadres of een kijkje nemen op onze website: www.ergotherapie-dieren.nl.