Vacature Ergotherapeut Ergotherapie Rotterdam

Rotterdam Zuid | 24-32 uur per week

Ergotherapie Rotterdam bestaat al meer dan 10 jaar! Ons huidige team bestaat uit 7 ergotherapeuten en 1 praktijkassistente in de leeftijd tussen de 23 en 40 jaar. De Rotterdamse mentaliteit, niet lullen maar poetsen, is ons op het lijf geschreven. Wij maken het verschil door de cliënt in zijn/haar kracht te zetten. Cliënten verder helpen geeft veel positieve energie, maar ook als collega’s versterken we elkaar door voor elkaar klaar te staan. Sinds 2 jaar zijn we verhuisd naar een nieuwe hoofdlocatie in Rotterdam Zuid, een eigen pand met 3 behandelkamers wat inmiddels een hele fijne werkplek is geworden. Als team ontmoeten we elkaar geregeld op de praktijk, maar ook buiten werktijd zoeken we de gezelligheid met elkaar op. Naast Rotterdam zijn de plaatsen Vlaardingen en Schiedam het voornaamste werkgebied.

Eemheuvel-ergotherapie

Onze nieuwe collega

We zoeken een gedreven collega die doelgericht en zelfstandig kan werken zowel bij de cliënten thuis als op de praktijk. Er is in ons team altijd ruimte voor nieuwe ideeën zodat we elkaar goed aan kunnen vullen. Naast een diploma HBO ergotherapie, ben je ingeschreven in het basis-/kwaliteitsregister. Bij voorkeur zoeken we een collega met (stage)ervaring in de eerste lijn. Het is belangrijk dat je in het bezit bent van rijbewijs en een auto, omdat je zowel op de praktijk, als bij de cliënt aan huis werkt. Het heeft de voorkeur dat je Rotterdam of directe omgeving woont.

 

Doelgroepen

Ergotherapie Rotterdam richt zich op de doelgroepen volwassen en ouderen. We zien hierbij met name cliënten met NAH, post-COVID cliënten, chronische pijn, oncologische problematiek en kwetsbare ouderen. We zoeken veel de samenwerking op met andere zorgprofessionals door heel Rotterdam. Het verhoogd de kwaliteit van de behandeling door behandeldoelen op elkaar af te stemmen en het maakt je werkdag ook divers.

 

Wat kun je verder verwachten?

De openstaande functie is voor 24-32 uur per week, maar urenaantal is bespreekbaar en werkdagen kunnen in overleg worden bepaald. Hierbij zul je met name cliënten aan huis bezoeken in Rotterdam. De aangeboden arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd met de intentie voor een vaste aanstelling. Salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring. We bieden een pensioenvergoeding en hebben een goede reiskostenregeling. Uiteraard bieden we je mogelijkheden om je verder te ontwikkelen door aanvullende scholing te volgen.

 

Wil je kennis maken met ons team en de praktijklocatie?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de eerste lijn? Stuur je cv met motivatiebrief naar info@ergotherapierotterdam.nl t.a.v. Robert Bruining. Dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek.