Vacature Ergotherapeut ErgoThuis van Zorgbalans

Regio Haarlem/IJmuiden | 16-28 uur per week

Als ergotherapeut in de eerste lijn adviseer je en bied je praktische oplossingen en hulpmiddelen aan thuiswonenden. Hiertoe observeer, analyseer, behandel en begeleid je cliënten en hun mantelzorgers. Cliënten worden naar jou doorverwezen door de Buurtteams en huisartsen. Zo mogelijk werk je met een screening Directe Toegang. Je bezoekt de cliënten voornamelijk thuis om de situatie en wensen door te spreken. Iedere oplossing is maatwerk. Waar nodig adviseer je andere behandelaars en/of medewerkers. Je bent bestand tegen enige mate van werkdruk, bent flexibel en kunt goed met verschillende mensen omgaan. Je neemt deel aan de multidisciplinaire overleggen in de Buurtteams. Je bent met het team van ergotherapeuten een zelfsturend team. Samen ben je verantwoordelijk voor het gehele werkproces.

Eemheuvel-ergotherapie

Ook adviseer je en begeleidt je de (thuiszorg)medewerkers van Zorgbalans. Dit zijn werkzaamheden rondom preventie van fysieke (over)belasting, maar kunnen ook een rol spelen wanneer er al sprake is van klachten welke van invloed zijn op de werkzaamheden. Het adviseren en instellen van computerwerkplekken is hier ook een onderdeel van.

Heb jij het profiel en opleiding die wij zoeken?

 • Je hebt een HBO-diploma Ergotherapie
 • Je staat ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici
 • Je bent goed op de hoogte van de richtlijnen van de beroepsvereniging Ergotherapie Nederland
 • Je hebt affiniteit met de psychogeriatrie, somatiek, NAH en psychiatrie
 • Je bent teamgericht, flexibel en vindt het prettig om in een uitdagende en dynamische omgeving te werken
 • Uren in overleg, 16-28 uur per week. Deze uren betreffen een vervanging i.v.m. zwangerschapsverlof. Meer uren zijn bespreekbaar
 • Het betreft werkzaamheden in de 1e lijn, bij cliënten aan huis

 

Wat is ons aanbod?

Afhankelijk van je opleiding en ervaring verdien je bij ons als ergotherapeut maximaal € 4.906,49 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 55, CAO VVT). Tevens ontvang je 8% vakantietoeslag en 8,33 % eindejaarsuitkering, onregelmatigheidstoeslagen bij avond, weekend en nachtdiensten, een reiskostenvergoeding en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn. Kom je bij Zorgbalans werken dan kies je voor een organisatie die volop in beweging is. Ons gewaagde doel is om toonaangevend te zijn als het gaat om oplossingen voor de exploderende zorgvraag. Om dit te bereiken investeren we in technologie, maar ook in het talent van onze medewerkers. Hoe? Door naar hen te luisteren en ze te bieden wat ze nodig hebben om hun vak optimaal te kunnen uitoefenen.

Daarnaast biedt Zorgbalans een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • De intentie tot een contract voor onbepaalde tijd
 • Volop mogelijkheden om te leren, je te ontwikkelen en een studiekostenregeling
 • Draag je succesvol een nieuwe collega in de directe zorg aan, dan ontvang je een aanbrengpremie van €500,- bruto
 • Diverse regelingen zoals het fietsplan, een vitaliteits- of loopbaancoach
 • UIT & THUIS; een voordeelpas waarmee je hoge kortingen krijgt op het gebied van cultuur, ontspanning en vrije tijd.
 • Zorgbalans hecht grote waarde aan het welzijn van de eigen medewerkers. We bieden bijvoorbeeld ondersteuning op het gebied van vitaliteit (o.a. gratis sportlessen) en financiën (budgetcoach)

 

Heb je interesse in deze tijdelijke functie als ergotherapeut bij Zorgbalans?

Bel voor meer informatie over de vacature met de Zorgcentrale, telefoonnummer: 023 891 8918 of op onze vacaturepagina. Wil je als ervaren ergotherapeut aan de slag in ons team gericht op reablement en vitaal ouder worden? En ben je daarnaast Edomah geschoold, dan kijken we uit naar jouw sollicitatie en horen graag jouw wensen en mogelijkheden.

Het opvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure. Acquisitie door bureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.