Vacature Ergotherapeut Extramuraal bij TanteLouise

TanteLouise biedt de beste zorg, waar thuis ook is. Daar maken wij geen geheim van. Sterker nog: tante vindt dat iedereen mag weten hoe ruim 2.500 betrokken medewerkers en vrijwilligers er elke dag weer voor zorgen dat iedereen op de Brabantse Wal op een waardige manier oud kan worden. Liefst zo lang mogelijk thuis natuurlijk – en ook daar helpen we graag bij – maar daarnaast in de gastvrije omgeving van één van onze zorg- en verpleegcentra in de buurt.

Ben jij werkzaam als ergotherapeut of net of bijna afgestudeerd en toe aan een nieuwe uitdaging? Beschik je daarnaast over een flexibele instelling en wil jij je kwaliteiten inzetten binnen een leuk team? En wil je graag zelf bepalen hoe jouw dienstverband eruit ziet?

Dan zoeken wij jou!

Ergotherapeut extramuraal
aantal uur per week in overleg

Het team ergotherapie in de eerste lijn bestaat uit 8 ergotherapeuten.
Aan huis behandelen we ouderen met een complexe of meervoudige zorgvraag, zodat zij zo lang mogelijk thuis kunnen wonen. Daarnaast bieden we specialistische zorg bij cliënten waardoor zij sneller met ontslag uit het ziekenhuis kunnen en ondersteunen we mensen met een (chronische) ziekte bij het verbeteren of aanpassen van hun leefstijl.

Wat ga je doen?
Wij leveren zorg en behandeling thuis en streven ernaar om onze cliënten zo lang mogelijk thuis te laten wonen. Als ergotherapeut richt je je op het optimaliseren van het functioneren van cliënten in het dagelijks leven op het gebied van zelfredzaamheid, ontspanning en het bevorderen van de kwaliteit van leven. Dagelijks behandel je zo’n 4 tot 5 cliënten die woonachtig zijn in de regio waarvoor jij verantwoordelijk bent.
Je levert een bijdrage aan diagnostiek, middels het opstellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen. Je rapporteert, zowel mondeling als schriftelijk, op basis van observaties en vervolgbehandeling en neemt deel aan de verschillende overlegvormen waaronder werkoverleg binnen de eigen discipline en het multidisciplinaire team. Je levert een bijdrage aan de kwaliteitszorg en profilering van de eigen discipline, zowel intern als naar onze verwijzers.

Ons team heeft een nauwe samenwerking met GGZ. Het is dus ook mogelijk om, als je dit leuk lijkt en als je van afwisseling houdt, voor een aantal uur gedetacheerd te worden naar deze collega zorgorganisatie.

Wat vragen we van je?
Je hebt een HBO-diploma ergotherapie en bent BIG-geregistreerd. Daarnaast heb je affiniteit met de doelgroep ouderen. Je kunt goed samenwerken in een multidisciplinair team, bent flexibel qua inzet en je hebt een zelfstandige werkhouding. Je bent innovatief, proactief, ondernemend, doortastend, volhardend en resultaatgericht.

Voor deze functie is het bezit van rijbewijs en een auto een vereiste.

Wat bieden we je?
Uiteraard wil je vooraf weten wat tante zelf te bieden heeft en dat is behoorlijk wat. Dan kunnen we, zonder onbescheiden te zijn, zeggen dat tante een van de grootste werkgevers in de regio is en op het gebied van innovatie en vernieuwing in de zorg haar tijd ver vooruit, maar dat is vast niet wat je bedoelt. Wees gerust, tanteLouise biedt naast een uitdagende baan en een prettige werksfeer gewoon:
• Een prettig salaris ingeschaald in FWG 55 van de cao VVT (maximaal € 4.426,10 op basis van een fulltime dienstverband)
• Een tijdelijk of langdurig dienstverband naar jouw wens. Het is mogelijk om een tijdelijke opdracht aan te nemen of juist te kiezen voor een langdurige samenwerking. De uren bepalen we natuurlijk samen in overleg (16 tot 36 uur mogelijk).
• Een solide pensioen.
• Een eindejaarsuitkering van 8,33% in november.
• Een aanvullende reiskostenvergoeding.
… en nog tal van andere personeelsvoorzieningen. Allemaal prima geregeld, dus.

Waar wacht je op?
Sta je te trappelen om deze nieuwe uitdaging aan te gaan en wil je met tanteLouise kijken naar de mogelijkheden? Reageer dan direct.
Dat gaat het snelst door je motivatiebrief en je cv via onderstaande solliciteer button te uploaden. Wij nemen je sollicitatie gelijk in behandeling.

Heb je nog vragen? Of wil je een keer vrijblijvend meelopen? Pak dan je telefoon en neem contact op met Jenneke van Limpt, vakgroepvoorzitter, via het algemene telefoonnummer 0164 713300.

Bij indiensttreding dient een Verklaring Omtrent Gedrag te worden overlegd.

Intussen zijn wij wel razend benieuwd, want word jij onze nieuwe collega? Leuk!