Vacature Ergotherapeut geriatrische revalidatie en woonzorg bij Alliade

Vacaturenummer: v23.0057
Locatie: Heerenveen

De functie
Wil jij als ergotherapeut het verschil maken voor mensen met een fysieke of cognitieve beperking? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij de Centrale Behandeldienst van Alliade in Heerenveen hebben wij voor de GRZ en/of de woonzorg in Heereveen e.o., per direct voor 32-36 uur, een vacature voor:

Ergotherapeut geriatrische revalidatie (GRZ) en woonzorg

Waar ga je werken?
Bij Alliade helpen we kwetsbare mensen in Friesland met jeugdzorg, gehandicaptenzorg, ouderenzorg en werk & dagbesteding. Met 6000 professionals in verschillende vakgebieden kijken we vooral naar wat wél kan. Waardevolle ervaringen opdoen en nieuwe herinneringen maken vinden we erg belangrijk. Samen met anderen. Dit vergroot het zelfvertrouwen en de eigenwaarde van onze ca. 8000 cliënten. Het geeft ze het gevoel dat ze ertoe doen en kunnen meedoen in de samenleving. Daar gaan we met elkaar voor!

Je komt terecht in leuk en hecht team van 8 ergotherapeuten die behandeling bieden aan de cliënten binnen Alliade ouderenzorg. In deze functie ga je werken voor de geriatrische revalidatie en/of de woonzorg. De GRZ bevindt zich in een nieuw gebouw binnen ziekenhuis Tjongerschans en de betreffende woonzorg locaties bevinden zich voornamelijk in Wolvega. Binnen het team hebben we multidisciplinair werken in een therapeutisch klimaat hoog in het vaandel staan!

Wat ga je doen?
Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat cliënten zo lang en goed mogelijk kunnen functioneren, ondanks eventuele beperkingen. Door de expertise van jou en het team kijk je samen waar de vraag ligt vanuit de cliënt. Door middel van het moderne therapiemateriaal speel je in op de behoefte van de client zodat de daadwerkelijk bijdraagt aan zijn/haar functioneren in het dagelijks leven. Als Ergotherapeut ben je – binnen de gegeven richtlijnen en bevoegdheden – verantwoordelijk voor de kwaliteit van de ergotherapeutische zorgverlening. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor een goede samenwerking met verwijzers en andere zorgverleners en het optimaal functioneren van de vakgroep Ergotherapie. Verder houd je je o.a. bezig met:
* Het verrichten van ergotherapeutisch onderzoek, behandeling en begeleiding van cliënten met een gevarieerde problematiek. Daarbij is het doel het optimaliseren van de zelfstandigheid en de kwaliteit  van leven;
* Je begeleid en adviseert andere disciplines met betrekking tot de zorgverlening van de client en rapporteert naar verwijzers;
* Je draagt zorg voor een goede dossiervorming;
* Je levert een bijdrage aan het optimaliseren van de ergotherapeutische zorgverlening.

Wat vragen wij van jou?
Je bent een gediplomeerde ergotherapeut die geregistreerd staat in het kwaliteitsregister Paramedici en hebt bij voorkeur ervaring met de ouder wordende cliënt. Je wilt je ontwikkelen, stelt hoge eisen aan de kwaliteit van je werk, bent flexibel, creatief en sociaal vaardig en durft initiatieven te nemen. Verder heb je een rijbewijs en bij voorkeur een eigen auto.

Wat bieden wij jou?
Naast een leuk, enthousiast en professioneel team bieden we je een afwisselende en uitdagende functie. En dat bij een grote zorggroep die volop in ontwikkeling is! Omdat je in de zorg nooit bent uitgeleerd hebben wij een groot aanbod van diverse trainingen en cursussen, zo blijven je vaardigheden up-to-date. Verder bieden wij:
* Een salaris conform de cao-VVT, met een max. van €4558,88- o.b.v. 36 uur (inschaling afhankelijk van ervaring);
* Een vast contract voor 32-36 uur per week;
* Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Reiskostenvergoeding of een thuiswerkvergoeding;
* Met het oog op de toekomst, een pensioenregeling via PFZW;
* Fiscaal aantrekkelijk meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden waaronder fietsplan, sportabonnement en sportkleding;
* Een laptop en telefoon van de zaak;
* Collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid;
* Friends & Family korting bij een nieuw telefoonabonnement van Vodafone;
* Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing op onze kosten.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Hebben we je enthousiast gemaakt en wil je solliciteren? Leuk! We zien graag je reactie tegemoet. Solliciteren kan tot en met 2 april 2023 via onderstaande button ‘solliciteren’.

Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Cornelis Janse, manager Centrale Behandeldienst, via telefoon 06-21926904. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Maya de Groot, Corporate Recruiter, op 06-29242717 of recruitment@alliade.nl.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze vragen wij uiteraard voor je aan!