Vacature Ergotherapeut (zzp) Ergo Advies KAN!

Bemmel, Huissen, Arnhem Zuid| 16-24 uur per week (zzp)

Ergo Advies KAN! is een kleinschalige eerstelijns ergotherapiepraktijk voor volwassenen. Wij bieden ergotherapie aan een brede doelgroep met uiteenlopende hulpvragen. In ons werk staat de hulpvraag van de cliënt centraal en kijken we verder dan ons eigen vakgebied. We werken dan ook veel samen met andere zorgverleners in de regio en zijn aangesloten bij diverse samenwerkingsverbanden en netwerken.
We hebben praktijklocaties in huisartspraktijken/ medisch centra in Bemmel, Huissen en Arnhem Zuid en behandelen daarnaast veel aan huis.

Inmotion - Ergotherapie

Werkplezier staat hoog in ons vaandel. Eenieder van ons werkt vanuit zijn/ haar interesse en expertise: we doen wat bij ons past, waar wij blij van worden. Ons team bestaat nu uit 3 ergotherapeuten. Vanwege nieuwe ontwikkelingen binnen de praktijk, toename van aanmeldingen en om waarneming bij afwezigheid te kunnen borgen zijn wij op zoek naar versterking.

 

Wie ben jij?

  • Je bent ingeschreven in het kwaliteitsregister als ergotherapeut en bent DTE- gecertificeerd
  • Je werkt als zzp-er, of wilt dat gaan doen en je beschikt over eigen vervoer
  • Je kunt in een team zelfstandig werken en bent flexibel, ondernemend en proactief
  • Omdat de hulpvragen bij ons zeer divers zijn, is een brede interesse in het vakgebied gewenst
  • Werkervaring in de eerste lijn is een pré

 

Interesse?

Heb je interesse om ons team te komen versterken? Stuur dan een sollicitatiebrief met cv naar info@ergoadvieskan.nl. Wil je eerst nog meer informatie? Neem dan gerust contact op met Koen Aarntzen via 06 404 295 42 of Marijn van der Wel via 06 403 819 76 of bezoek onze website: www.ergoadvieskan.nl