Vacature Ergotherapeut

Leuk dat je interesse hebt! We hebben ontzettend veel en leuk werk en zijn om die reden op zoek naar één of meerdere ergotherapeuten die ons team willen komen versterken. Graag stellen we Van Bakel Ergotherapie nader aan je voor. Klopt jouw hart nog wat sneller na ons voorstelrondje? Dan kan het zo maar eens zijn dat wij een match vormen en komen we graag met je in contact!

Wie zijn wij?
We zijn een dynamische en vooruitstrevende praktijk met een kraakheldere visie en missie. We staan voor het beste van het beste: kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, persoonlijk en doelgericht. Het is ons doel mensen optimaal te ondersteunen bij hun re-integratie in leven en werk en onze missie om mensen te helpen het leven te creëren wat zij graag willen.
Bekijk deze video voor een korte toelichting op onze missie en doel.

We zijn een hecht team van echte professionals (lees: gepassioneerd over hun vak en zeer gedreven in het daadwerkelijk vooruit helpen van mensen). Een fijne sfeer, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling zijn bij ons mínstens zo belangrijk als hard werken.
Heb je onze korte impressie video gemist? Klik dan hier.

Met wie werken we?
We werken met (jong)volwassenen en ouderen die ten gevolge van ziekte, letsel of overbelasting gehinderd worden in de uitvoer van voor hen belangrijke activiteiten thuis of op het werk. We zijn extra bedreven in het helpen van mensen die zich beperkt voelen door zogeheten ‘onzichtbare klachten’, zoals vermoeidheid, pijn, cognitieve klachten en overprikkeling. Daarnaast hebben we een bijzondere expertise op het gebied van werk en re-integratie.

Hebben we je interesse gewekt?
Lees dan onze volledig vacature op www.vanbakel-ergotherapie.nl/werkenbijvanbakel/of stuur direct een bericht per email. Je bent van harte welkom op onze praktijk om nader kennis te maken!

Ohja, mocht je nu net afgestudeerd zijn of op het punt staan je diploma in ontvangst te nemen? Oók voor jou zijn wij een zeer geschikte werkplek. Waarom? Bekijk deze video