Vacature Hand- en/of Kinderergotherapeut

Vacature Hand- en/of Kinderergotherapeut Ergotherapie Nederland

Ergotherapie Praktijk Veluwe is een vrijgevestigde praktijk voor ergotherapie, kinderergotherapie en handtherapie. Wij hebben vestigingen in Nijkerk, Baarn, Barneveld, Voorthuizen, Ermelo, Uddel, Zeewolde, Hierden en Putten en bestaan 13 jaar. Binnen de praktijk worden er kinderen, (jong)volwassenen en ouderen behandeld met zeer diverse vraagstellingen.In totaal werken wij met 10 ergotherapeuten.

Wat zoeken wij?

Twee enthousiaste therapeuten, die binnen ons team passen en goed inzetbaar is op alle locaties.

Handtherapeut per 1 juni 2020: gemiddeld 16 uur per week Kinderergotherapeut per 1 september 2020: gemiddeld 16 uur per week Functie-eisen

Daarnaast stellen wij de volgende functie-eisen:

  • Afgeronde HBO opleiding ergotherapie;

Voor de handtherapeut: Post-HBO Handtherapie;

Voor de kinderergotherapeut: ingeschreven zijn voor de opleiding KET

  • Relevante
  • Geregistreerd in het Kwaliteitsregister
  • In het bezit van een persoonlijke AGB
  • DTE
  • Geen 9-17 mentaliteit en bereid tot wisselende werktijden, werktijden in
  • Zelfstandig kunnen werken, maar ook in
  • Slagvaardig en
  • In bezit van rijbewijs en beschikken over een

Wat maakt werken bij ons bijzonder?

Wij bieden een afwisselende en dynamische baan in een groot werkgebied. In principe werk je op locatie, soms ook aan huis. Hulpvragen variëren van Post-OK tot een Mallet-spalk maken aan de keukentafel. Zo ook voor de kinderergotherapeut is de werkplek variabel. Op school, in een kinderdagverblijf met extra zorg of thuis bij het kind.

In eerste instantie gaat het voor de handtherapeut om een waarneming, van 4 maanden, gerekend vanaf 1 juni 2020. Voor de kinderergotherapeut gaat het om een contract van 9 maanden waarin de uren geleidelijk opbouwen. Wij hebben de intentie om een lange termijn relatie op te bouwen. Indien beide partijen positief zijn, wordt de samenwerking voortgezet. Salaris bij 36 urige werkweek; tussen € 2581 en €3917,-

Verder willen wij met ons enthousiaste team ergotherapie breed neerzetten in de gehele regio. Wij bieden je een werkomgeving waarin je o.a. samenwerkt met fysiotherapeuten, KDV, hulpmiddelenleveranciers en zorgwinkels. Dit betekent dat je deels in een bestaand netwerk werkt, maar ook dat je een nieuw netwerk creëert.

Sluitingstermijn:

Reactie graag zo spoedig mogelijk.

Ergotherapie Praktijk Veluwe

t.a.v. Lisette Priem en Arianne Hilbers Gezondheidscentrum De Nije Veste Oranjelaan 104

3862 CX Nijkerk

of via info@ergotherapie-veluwe.nl

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑