Vacature Ergotherapeut ErgoThuis van Zorgbalans

Almere | Minimaal 8 uur met uitbreiding naar 32 uur (in overleg)

Handig Advies is een gespecialiseerde eerstelijnspraktijk in Almere voor handtherapie en ergotherapie. We bieden expertise op het gebied van (reuma)revalidatie en handtherapie. Door aanhoudende drukte zijn wij per direct op zoek naar een collega (hand)ergotherapeut die zijn of haar expertise wil delen en verder ontwikkelen. Op de praktijk werken nu 4 collega’s Anders dan de meeste eerstelijnspraktijken behandelen wij vooral op de praktijk. Indien gewenst of noodzakelijk kan de behandeling natuurlijk in de thuissituatie plaatsvinden.

Eemheuvel-ergotherapie

Onze handtherapeuten zijn gecertificeerde handtherapeuten, we zien veel postoperatieve traumazorg maar ook conservatieve handklachten.
Onze ergotherapeuten hebben ruime ervaring in de reuma-, en pijnrevalidatie. Wij werken oa met de ACT ,Reattach en cognitieve gedragstherapeutische interventies en blijven onszelf scholen en volgen de laatste ontwikkelingen.

Patiënten worden door huisarts of specialist bij ons aangemeld voor ergotherapeutische behandeling bij langdurige klachten na covid,burn out klachten, oncologische klachten, klachten na NAH , reumatische klachten.

We nemen deel aan verschillende samenwerkingsverbanden en zijn lid van verschillende netwerken. Daarnaast staan we aan de basis van het ontwikkelen van een paramedisch platform in Almere.

Wil jij ervaring opdoen in de eerste lijn en je baan in de tweede lijn behouden? Tijdelijk of voor vast op onze praktijk meedraaien? Jouw ambities zonder managementlagen ontwikkelen? Werk je zelfstandig maar graag met collega’s? Heb je een open blik en ben je een betrokken zorgverlener en je hebt gevoel voor net dat stukje meer? Heb je affiniteit met de doelgroepen, of de ambitie jouw expertise binnen een doelgroep die we nog niet zien op te starten in de eerste lijn?

Wij bieden een marktconform salaris, in loondienst of op zzp basis, FWG 55.

Schrijf een brief of bel voor meer informatie. Deze vacature en voorwaarden gelden tot en met augustus 2024.

 

Contact

y.veldhuis@handigadvies.com
Tel: 06 124 272 88
Handig Advies, Edvard Munchweg 22 G 1328 MA Almere www. handigadvies.com