Vacature Inhoudelijk beleidsmedewerker (24 uur per week)

Wil jij graag de inhoudelijke belangen van ergotherapeuten behartigen, overleggroepen ondersteunen, je netwerk opbouwen en actieve leden betrekken bij allerlei projecten en activiteiten? Dan is dit dé baan voor jou!

De organisatie

Ergotherapie Nederland is de beroepsorganisatie van en voor ergotherapeuten in Nederland. De vereniging vertegenwoordigt alle ergotherapeuten en speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van het beroep. Ergotherapie Nederland behartigt de beroepsinhoudelijke én de sociaal economische belangen van de ergotherapie en de ergotherapeuten.

Wie wij zoeken

Wij zoeken een beleidsmedewerker die ergotherapeutisch inhoudelijk beleid opstelt en vormgeeft. Dit doe je samen met collega’s van Beleid, maar ook met (actieve) leden, collega’s van de beroepsverenigingen van Paramedisch Platform Nederland (PPN) en externe partijen, organisaties en stakeholders.

Het inhoudelijk beleid en kwaliteit is onder te verdelen in 3 aandachtsgebieden, namelijk 1) Bevorderen en borgen deskundigheid (individuele) ergotherapeut / beroepsgroep; 2) (Inhoudelijke) vertegenwoordiging ergotherapie in externe projecten en 3) Kennisontwikkeling, Onderzoek en Wetenschap.

Ben jij de kandidaat?

Voor deze functie zoeken we iemand die bekend is met de paramedische zorg, bij voorkeur ergotherapie, en die past in het volgende profiel:

  • academisch werk- en denkniveau;
  • werkervaring als beleidsmedewerker (is een pre);
  • ervaring met projectmanagement (is een pre);
  • teamspeler, je kan samenwerken en verbinden;
  • bekend met de dynamiek van een beroepsvereniging en dit vind je leuk;
  • een ‘hands on’ mentaliteit.

Daarbij onderhoud je gemakkelijk relaties, weet je goed je weg binnen de netwerken, wek je vertrouwen en ben je toegankelijk voor anderen. Je durft een kritische noot te laten horen, gaat een goede discussie niet uit weg, maar werkt er altijd aan om er samen uit te komen. Je bent gewend aan werken met deadlines, komt deze na en je neemt het voortouw als dat nodig is. Ben je dan ook nog een goede schrijver en vind je het niet erg om af en toe buiten kantooruren te werken, dan gaan we heel graag met je in gesprek.

Plaats in de organisatie

Ontvangt leiding van de manager Inhoudelijk Beleid en Kwaliteit.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige en afwisselende functie binnen enthousiaste, resultaatgedreven teams. EN is een leuke, informele organisatie, waarin naast hard werken ook gezelligheid belangrijk wordt gevonden.
De arbeidsduur voor deze functie is 24 uur per week. De functie wordt in eerste instantie aangegaan voor één jaar, met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd bij gebleken geschiktheid. De CAO ziekenhuizen wordt gevolgd en salariëring is afhankelijk van ervaring. De salarisindicatie is FGW 60.

Geïnteresseerd?

Stuur je cv met een korte motivatie, waaruit blijkt dat jij dé geschikte kandidaat bent voor deze functie, naar Lucelle van de Ven, manager Inhoudelijk Beleid en Kwaliteit, via en@ergotherapie.nl o.v.v. vacature Inhoudelijk beleidsmedewerker. Ook voor vragen kun je bij Lucelle terecht, via 030 – 2628356.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats bij ons op kantoor in Utrecht.

Wij zoeken graag eerst zelf naar de beste kandidaat, mochten we daarbij de hulp van een bureau kunnen gebruiken, dan zoeken we zelf contact.