Vacature marketing- en communicatieadviseur (24 – 36 uur per week)

Ben jij een proactieve en allround marketing- en communicatieadviseur die met enthousiasme het marketing- en communicatiebeleid van Ergotherapie Nederland (EN) verder professionaliseert? En zo de naamsbekendheid van de ergotherapie in Nederland vergroot en de positie van EN verstevigt? Dan gaan we graag met je in gesprek!

De organisatie

Ergotherapie Nederland is de beroepsorganisatie van en voor ergotherapeuten in Nederland. De vereniging vertegenwoordigt alle ergotherapeuten en speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van het beroep. Ergotherapie Nederland behartigt de beroepsinhoudelijke én de sociaal-economische belangen van de ergotherapie en de ergotherapeuten.

Wie wij zoeken

Wij zoeken een allround marketing- en communicatieprofessional die met zijn of haar kennis en vaardigheden op strategisch/tactisch en uitvoerend niveau de marketing- en communicatieactiviteiten kan ontplooien. Je stelt het (strategisch) marketing- en communicatiebeleid op in overleg met de operationeel manager. Je neemt vanuit communicatie deel aan verschillende commissies en werkgroepen. De uitvoering/realisatie pak je op samen met een communicatie collega. Je werkzaamheden zijn erop gericht de naamsbekendheid van de ergotherapie in Nederland te vergroten en de positie van EN te verstevigen.

Ben jij de kandidaat?

Professionaliteit en dienstverlening zijn kernwoorden binnen EN, daarbij past het volgende profiel:

 • je adviseert de organisatie proactief over marketing, communicatie en pr-kansen;
 • je bent een self-motivator;
 • je bent in staat om je werk goed te organiseren en je bent bestand tegen werk- en tijdsdruk;
 • je hebt een marketing- en communicatie-opleiding op minimaal Hbo-niveau
 • je hebt ruime ervaring binnen het marketing- en communicatievakgebied;
 • je kent de online wereld als geen ander;
 • je bent gewend om vlot nieuws- en persberichten te schrijven;
 • je hebt kennis van of affiniteit met de gezondheidszorg of paramedische wereld;
 • je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • je kunt aantonen dat de volgende persoonlijke eigenschappen op jou van toepassing zijn: klant- en targetgericht, oog voor detail, initiatiefrijk,
 • communicatief sterk, teamspeler én zelfstandig, analytisch, gevoel voor representativiteit;
 • je hebt een doe-mentaliteit. Je houdt ervan om plan- en projectmatig te werken.

Plaats in de organisatie

Je ontvangt leiding van de operationeel manager.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige en afwisselende functie binnen enthousiaste, resultaatgedreven teams. EN is een leuke, informele organisatie, waarin naast hard werken ook gezelligheid belangrijk wordt gevonden.

De functie wordt in eerste instantie aangegaan voor één jaar, met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd. De arbeidsduur bedraagt in overleg 24 – 36 uur. De cao ziekenhuizen word gevolgd en salariëring is op basis van ervaring (FWG schaal 55, min. €2.972 en max € 4.311).

Geïnteresseerd?

Stuur je cv met een korte motivatie, waaruit blijkt dat jij dé geschikte kandidaat bent voor deze functie, naar Gerline den Elzen, operationeel manager via en@ergotherapie.nl o.v.v. vacature m&c adviseur. De gesprekken vinden plaats bij ons op kantoor in Utrecht. Heb je vragen over deze vacature? Bel ons op en vraag naar Gerline den Elzen: 030 – 2628356.

Wij zoeken graag eerst zelf naar de beste kandidaat, mochten we daarbij de hulp van een bureau kunnen gebruiken, dan zoeken we zelf contact.