Vacature resultaatgerichte en enthousiaste coördinator ErgoAcademie (28-32 uur per week)

Ben jij een organisator pur sang en heb je affiniteit met opleiden? Kun je goed organiseren en snel schakelen? En ben je een kei in het coördineren van scholing, bijeenkomsten, webinars, e-learning en congressen? Dan gaan we graag met je in gesprek!

De organisatie

Ergotherapie Nederland is de beroepsorganisatie van en voor ergotherapeuten in Nederland. De vereniging vertegenwoordigt alle ergotherapeuten en speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van het beroep. Ergotherapie Nederland behartigt de beroepsinhoudelijke én de sociaal economische belangen van de ergotherapie en de ergotherapeuten.

Wie wij zoeken

Voor de ErgoAcademie (EA) zijn wij op korte termijn op zoek naar een coördinator EA. Met de operationeel manager en het team beleid als sparringpartner ontwikkelt, organiseert, plant, promoot en evalueert de coördinator EA het scholingsaanbod. Je denkt hierbij inhoudelijk mee om het scholingsaanbod te optimaliseren, onderhoudt contact met de docenten, beschrijft het aanbod en vraagt accreditaties aan. Samen met de collega’s van het bureau realiseer je de scholingen voor onze leden o.a. als host  voor de (avond)webinars, ben je de aanjager voor (leden)bijeenkomsten en organiseren jullie het jaarcongres.

Vanaf het moment dat bekend wordt gemaakt dat er een event gepland is, weet jij, hoe je de deelnemers moet enthousiasmeren om deel te nemen aan het event. Samen met de collega’s van het secretariaat zorg je ervoor dat de deelnemers op tijd zijn geïnformeerd over de locatie en voorzien zijn van de materialen. Op het event zorgen jullie voor een goede ontvangst en catering. Na het event evalueer je de feedback en gebruik je deze om het volgende event verder te perfectioneren.

Ben jij de juiste kandidaat?

  • Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond
  • Je hebt ervaring als ergotherapeut en/of affiniteit met het paramedisch werkveld en interesse in ergotherapie
  • Je houdt van organiseren, plannen en budgetteren en houdt overzicht
  • Je bent creatief, deelt graag je ideeën en werkt samen met het team Beleid en de operationeel manager aan een mooi cursusprogramma voor de ErgoAcademie
  • Je hebt ervaring met programma’s zoals Word, Excel, PowerPoint en met social media
  • Je kunt zelfstandig werken en neemt initiatief
  • Je bent betrokken en stressbestendig
  • Je werkt gemakkelijk (interdisciplinair) samen, waarbij je gevoel hebt voor verhoudingen.

Plaats in de organisatie

Je ontvangt leiding van de operationeel manager.

Wat bieden wij?

Een veelzijdig en afwisselende functie binnen enthousiaste, resultaat gedreven teams. EN is een leuke, informele organisatie waarin naast hard werken ook gezelligheid centraal staat. Wij werken volgens de cao Ziekenhuizen en salariëring is op basis van ervaring (FWG schaal 55, min. € 2.972 en max. €4.311).

Geïnteresseerd?

Stuur je cv met een korte motivatie, waaruit blijkt dat jij dé geschikte kandidaat bent voor deze functie, naar Gerline den Elzen, operationeel manager via en@ergotherapie.nl o.v.v. vacature coördinator EA. De gesprekken staan gepland in week 19 en vinden plaats bij ons op kantoor in Utrecht. Heb je vragen over deze vacature? Bel ons en vraag naar Lucelle van de Ven, manager inhoudelijk beleid en kwaliteit of Gerline den Elzen, operationeel manager: 030 – 2628356.

Wij zoeken graag eerst zelf naar de beste kandidaat, mochten we daarbij de hulp van een bureau kunnen gebruiken, dan zoeken we zelf contact.