Home » Vacature voor algemene ergotherapeut (min 32 uur) en handtherapeut (min 16 uur)

Vacature voor algemene ergotherapeut (min 32 uur) en handtherapeut (min 16 uur)

Lijkt het jou leuk om in een dynamisch snel groeiende eerste lijns praktijk te werken in Noord Holland?
Wij zijn op zoek naar een zelfstandige enthousiaste collega. We zoeken iemand in verband met uitbreiding van uren en een zwangerschapswaarneming. We zoeken iemand voor de algemene ergotherapie voor minimaal 4 dagen en een HANDTHERAPEUT voor minimaal 2 dagen per week.
Ben jij per maart 2021 beschikbaar?

ERGOTHERAPIE NOORD HOLLAND, HIER KOM JE TE WERKEN:
Ergotherapie Noord-Holland, verzorgt veel eerstelijns behandeling aan huis met veel diversiteit aan vragen. Je werkt samen met thuiszorgteams en bezoekt verzorgingshuizen in onze regio. Je hebt nauw contact met gemeente en leveranciers.
Je werkgebied is Alkmaar en/of Koggenland en omgeving. Binnen ons team hebben we verschillende specialisaties zoals MS zorg, Zorg voor Parkinsonpatiënten, handtherapie, cognitieve revalidatie therapie en valpreventie.
Het team Ergotherapie Noord Holland bestaat uit 11 collega’s. Met elkaar werken we voortdurend aan goede patiëntenzorg en overleggen we regelmatig met elkaar.

WIJ VRAGEN:
Jij beschikt over het HBO diploma Ergotherapie en staat ingeschreven in het basisregister/ kwaliteitsregister paramedici en DTE geschoold.
Aanvullende scholing op het gebied van cognitieve stoornissen en energie management is wenselijk.
Kennis en ervaring met betrekking tot Zorginfo en Intramed is gewenst
Jij beschikt bij voorkeur over werkervaring in de ouderenzorg en werken in de eerste lijn, zodat jij met voldoende kennis en vaardigheden direct aan de slag kunt met alle voorkomende werkzaamheden
Jij bent in bezit van een rijbewijs B en beschikt over eigen vervoer.
Voor de handtherapeut zijn we op zoek naar een nieuwe collega met een afgeronde opleiding handtherapie.
We zijn op zoek naar een spontane collega, die het aantrekkelijk vindt om zelfstandig te werken, vragen durft te stellen en het leuk vindt om te netwerken. We nodigen je graag op basis van je CV uit voor een informatief gesprek, er is bij ons ook een optie tot werken als ZZP er.

Stuur je CV naar info@etnh.nl, of bel voor meer informatie naar Frida Bijman 06-29279391