Gepubliceerd op 10-04-18 | Categorie: Vereniging

Algemene Ledenvergadering én workshop AVG – do 19 april

Wij nodigen alle leden van harte uit voor de voorjaars ALV van Ergotherapie Nederland. Deze vindt plaats op donderdag 19 april bij EN in Utrecht, Orteliuslaan 750. De ALV begint om 19.30 uur.

Het (financieel) jaarverslag 2017, de jaarrekening en het Hoofdlijnenakkoord Paramedici zijn enkele van de agendapunten. Daarnaast is er ook een ‘feestelijk’ agendapunt, daarover die avond meer.
Hier vindt u de volledige agenda en de stukken.

U kunt zich eenvoudig aanmelden voor de ALV door een e-mail te sturen naar en@ergotherapie.nl o.v.v. uw naam en de vermelding ALV.

Meld je vandaag nog aan! AVG bijeenkomst voorafgaand aan de ALV

Op donderdag 19 april wordt van 18:00 tot 19:00 uur een AVG bijeenkomst georganiseerd voorafgaand aan de ALV. De informatiebijeenkomst wordt verzorgd door Mathijs van der Most van PrivacyCompass. PrivacyCompass is een AVG gespecialiseerd bedrijf dat ook de FGDichtbij tool heeft gemaakt voor eerstelijns ergotherapeuten.

Tijdens de workshop zal het volgende aan de orde komen:

  • Algemene toelichting op de AVG
  • De FG Dichtbij tool
  • Gelegenheid tot het stellen van vragen m.b.t. de AVG

Aanmelden voor de bijeenkomst op 19 april kan door een mail te sturen naar en@ergotherapie.nlo.v.v. workshop AVG

WFOT congres: pre-congress meeting 19 april

Van 22 tot 25 mei a.s. wordt het Wereldcongres Ergotherapie in Kaapstad Zuid-Afrika georganiseerd met als thema “Connected in diversity: positioned for impact”. De laatste jaren zien we dat er op belangrijke congressen van COTEC en WFOT een hele goede vertegenwoordiging is vanuit Nederland. Kennis halen en brengen; ervaringen delen, van elkaar leren en samen wijzer worden, dát is het belang van zulke congressen.

Ter voorbereiding op het WFOT congres organiseert Ergotherapie Nederland een bijeenkomst, voorafgaand aan de Algemene Ledenvergadering. Er wordt gedurende een uur globale informatie gegeven over het congres. We proberen ook te inventariseren wie er allemaal gaat maar ook voor de achterblijvers: wat wil je dat we mee terugnemen uit Zuid-Afrika? Behalve dat in de organisatie van het congres een Nederlandse inbreng is (Frank Kroonenberg), zijn er meerdere sprekers uit Nederland die hun kennis, ervaringen of onderzoeken delen met de rest van de wereld. Aan een aantal van hen zal gevraagd worden een pitch te houden op 19 april over hun presentatie.

De bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk en duurt van 18.00 tot 19.00 uur. Na afloop is er tijd voor soep en een broodje waarna aansluitend om 19.30 uur de ALV begint. U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst via en@ergotherapie.nl  o.v.v.  WFOT-bijeenkomst. Aanmelden voor de ALV kan ook via dit mailadres.

 

 

83e ALV 19 april 2018Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑