Gepubliceerd op 11-10-18 | Categorie: Vereniging

Algemene Ledenvergadering met workshops

Op 8 november 2018 vindt de ledenvergadering plaats bij Ergotherapie Nederland. Voorafgaand aan de ledenvergadering zijn er twee mogelijkheden voor het volgen van workshops:

  • WFOT post conference meeting
  • Kwaliteitsregister Paramedici: evaluatie kwaliteitscriteria 2015-2020

Tijdens de vergadering vindt de uitreiking plaats van de Astrid Kinébanian prijs én de Ergotherapie Nederland HBO-afstudeerprijs 2018. De avond wordt feestelijk afgesloten met een borrel.
Datum: 8 november 2018. Workshops beginnen om 17.30-19.00 uur, de ALV begint om 19.30 uur. Broodjes en soep staan klaar om 19.00 uur (alleen voor workshopdeelnemers).
Locatie: Ergotherapie Nederland, Orteliuslaan 750, Utrecht
Aanmelden: Klik hier en vul het formulier in om u aan te melden.

De stukken voor de ALV kunt u hier vinden. (alleen als u ingelogd bent als lid)

WFOT post conference meeting:
Vol inspiratie kwamen de deelnemers aan het WFOT congres in mei 2018 terug uit Kaapstad. We willen graag de belangrijke en inspirerende onderwerpen nog eens de revue laten passeren in Nederland en organiseren daarom een ‘After WFOT congress’ bijeenkomst. Iedereen is welkom, zowel de mensen die naar het congres geweest zijn, als mensen die geïnteresseerd zijn in internationale ontwikkelingen. Wilt u iets op de agenda zetten bij deze bijeenkomst? Meld dit dan via EN@ergotherapie.nl o.v.v. After WFOT18.

Workshop ledenraadpleging kwaliteitsregister paramedici:
De registratiecommissie van het Kwaliteitsregister Paramedici overlegt reeds over de kwaliteitscriteria 2020-2015 voor de 9 deelnemende beroepsgroepen. Omdat ook inbreng van alle ergotherapeuten daarvoor van belang is, geeft de Commissie Kwaliteitsregister van EN tijdens een workshop de gelegenheid hierover mee te denken.

De commissie zal de workshop ophangen aan 3 vragen die er momenteel binnen de commissie en in zorgland spelen:

  • Missen we de activiteit ‘ondernemen” bij de criteria en zo ja, hoe zouden we die dan vorm willen geven?
  • Vinden we dat de activiteit ‘IPO’ (Individuele Professionele Ontwikkeling) een verplichte activiteit moet worden?
  • Hoe kunnen we specifieke deskundigheid in het KP kwijt (naast de specialiteitenregisters)?

Graag horen we van het werkveld hoe jullie hier tegen aankijken. Schrijf u bij interesse in voor 1 van de onderwerpen. Bij elke workshop is ook de mogelijkheid om aan te geven welke criteria u mist in het KP. Elke workshop wordt gegeven door leden van de commissie kwaliteitsregister. Verder is Lucelle van de Ven van EN aanwezig bij deze workshop.

Tags:



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑