Gepubliceerd op 02-10-19 | Categorie: Vereniging

Commissie COPD stelt zich voor

De werkgroep Ergotherapie en COPD bestaat sinds 2012. Zoals de naam al zegt, houden wij ons bezig met het profileren van de ergotherapeut als behandelaar bij COPD (Chronic Obstructive Pulmonary Disease, een chronisch obstructieve longziekte).

Hiervoor hebben we onder andere een productbeschrijving (2013) en de standaard Ergotherapie bij COPD (2016) geschreven. Deze is gratis te downloaden via de website van EN (Standaard-ET-bij-COPD-2016.pdf)
Momenteel zijn we bezig gegevens te verzamelen om de standaard te herzien met als doel een richtlijn te schrijven voor Ergotherapie bij COPD.
Daarnaast geven we regelmatig presentaties / workshops / colleges over dit onderwerp, zowel voor ergotherapeuten, studenten ergotherapie als voor patiëntenverenigingen of andere behandelaren.

De werkgroep bestaat momenteel uit
Sjoukje Appels, Eline van den Bos, Mayke Sackman, Monique Gebben, Claudia Borsch, Annelieke Jochems, Maaike van Steenderen, Eveliene van Biemen, Evelien Wieers, Sandra van Gerwen, Elvira Blanken, Hanneke van den Acker, Caroline Kuit, Elieke Nijhuis, Kerstin Collee en Carmen Bergstrom (EN).

Tags: , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑