Gepubliceerd op 07-02-20 | Categorie: Beurzen

Ergotherapie Jaarcongres | dit mag je niet missen!

Je kunt je nog inschrijven voor het Ergotherapie Jaarcongres dat plaatsvindt op 20 maart 2020 in het Congrescentrum 1931 in Den Bosch.

Inhoud van ons jaarcongres

Dit is alweer de 4e keer dat het Ergotherapie Jaarcongres door Ergotherapie Nederland in eigen beheer wordt georganiseerd. Ieder jaar streven we naar een beetje beter, interessanter en gezelliger. Dit jaar hebben we gekozen voor een nieuwe, grotere, locatie waar we nog meer ergotherapeuten kunnen ontvangen. Ergotherapeuten zijn experts op het gebied van betekenisvolle dagelijkse activiteiten in de meest diverse werkvelden. Dit resulteert dit jaar in de toevoeging van een 10e workshop lijn, namelijk arbeid. Inhoudelijk valt er dus genoeg te kiezen en is het jaarcongres opnieuw een gelegenheid om geïnspireerd te raken en om anderen te inspireren.

Dagvoorzitter Chantal Verspaille zal de dag in goede banen leiden en iedereen scherp houden. Behalve het inhoudelijke programma is er ruim de gelegenheid tot netwerken en het bezoeken van de productstands van onze verschillende partners, die deze dag mede mogelijk maken. Wij hebben er al zin in. Jij komt toch ook?

Neem gauw een kijkje op de website www.ergotherapiejaarcongres.nl om het veelzijdige programma van deze editie te bekijken en je te laten inspireren. 

Een greep uit de workshops die te volgen zijn:

  • Ergotherapie in de wijk; spedialist en generalist!
  • Artrose, veel voorkomend, maar ook bekend?
  • Technieken voor gedragsverandering
  • Nederlandse Richtlijn DCD 2019; implicaties voor de (kinder)ergotherapeut.
  • Grip op neuropatische pijn
  • Kanker en werk

Bekijk al onze 30 workshops en en het programma op de website

Download onze poster

Heb jij je al aangemeld voor het Ergotherapie jaarcongres? Goed bezig! Herinner je collega’s, vrienden, kennissen, oud-collega’s en/ of studiegenoten aan ons jaarcongres door onze poster te downloaden en deze op te hangen bij je organisatie. 

Poster jaarcongres 2020

We kijken ernaar uit om er samen met jullie een onvergetelijke dag van te maken!

Tags: , , , , , , , , ,Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑