Gepubliceerd op 22-11-17 | Categorie: Vereniging

Inschrijving Jaarcongres Ergotherapie 2018 geopend!

Het jaarcongres Ergotherapie 2018 heeft als thema “Ergotherapie: zichtbaar en onderscheidend”. Ergotherapeuten zijn experts op het gebied van het betekenisvol dagelijks handelen in de meest diverse werkvelden. Hoe wordt dat zichtbaar en onderscheidend voor onze cliënten, verwijzers, zorgverzekeraars, gemeenten, onderwijsveld?

Dit jaar is er opnieuw een sterk inhoudelijk programma samengesteld met key-notes van Hans Jonsson, Luc Vercruysse en Edith Cup. Zij praten ons bij over Handelen als instrument voor verandering, Ergotherapie in het asielcentrum, en het belang van Wetenschap voor de dagelijkse beroepspraktijk.

In de parallelsessies komt het werkveld van de ergotherapeut in al zijn facetten aan bod: de hoofdlijnen Kind & Jeugd, Ouderen, Neurologie, Musculo-skeletaal, Pijn & Vermoeidheid en GGZ/VG zijn dit jaar aangevuld met een extra lijn “Wetenschap”. Uiteraard is het weer mogelijk om sessies van de verschillende lijnen te combineren.

Dagvoorzitter Niek van den Adel, gastvrijheidstrainer, spreker en inspirator, zal de dag in goede banen leiden. Behalve het inhoudelijke programma is er ruim de gelegenheid tot netwerken en het bezoeken van de productstands van de verschillende sponsoren.

Kortom, wederom een rijk gevulde dag die we traditioneel afsluiten met een netwerkborrel.

Wie vroeg inschrijft, is zeker van een plek en een mooie korting!

Tags:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑