Vergaderen bij EN

Vergaderen bij EN Ergotherapie Nederland

Wilt u met een groep leden vergaderen bij Ergotherapie Nederland? Dan bent u van harte welkom! We verzoeken u wel rekening te houden met een aantal spelregels.

Vergaderruimte aanvragen
Stuur minimaal twee weken voor de vergadering een mail naar en@ergotherapie.nl met daarin het doel van de vergadering, de datum van de vergadering, de exacte tijden van de vergadering en het aantal deelnemers. Indien de vergadering bij Ergotherapie Nederland kan plaatsvinden, is het van belang dat het secretariaat tenminste één dag voor de vergadering beschikt over een lijst met de definitieve deelnemers.

Ergotherapie Nederland maakt gebruik van de vergaderfaciliteiten van de VVAA. Beschikbaarheid van vergaderruimte is daarom mede afhankelijk van de activiteiten van de VVAA. Op tijd aanvragen is ook daarom noodzakelijk. Dan kan in overleg met de VVAA een vergaderruimte beschikbaar worden gesteld. Daarnaast moet tijdens een vergadering altijd een medewerker van Ergotherapie Nederland (in het gebouw) aanwezig zijn. Ook in verband met de beschikbaarheid van een medewerker is het noodzakelijk dat de vergadering tijdig wordt aangevraagd.

Avondvergaderingen
Avondvergaderingen kunnen tot uiterlijk 20.55 uur plaatsvinden. Om 21.00 uur moet de locatie verlaten zijn.

Broodjesservice
Voor vergaderingen die de gehele dag duren of in de avonduren plaatsvinden, kunnen broodjes worden besteld. Zorg dat het secretariaat ruim van te voren (een week voor de vergadering) weet dat u hier gebruik van wilt maken, onder vermelding van het exacte aantal personen.

Melden bij de receptie
In verband met de veiligheidsregels dient u zich bij aankomst bij de receptie te melden. Vervolgens haalt een bureaumedewerker u op en brengt u naar de vergaderruimte.

Parkeergelegenheid
Tot 16.00 uur zijn er beperkte parkeermogelijkheden in de beveiligde parkeergarage van onze locatie. Indien er géén plaats is wordt dat vooraf gemeld. U kunt dan parkeren bij P&R Papendorp. Vanaf 16.00 uur is er normaliter voldoende parkeerruimte in de parkeergarage.

Aanmelden vergadering
Neem voor het aanmelden van een vergadering contact op met het secretariaat.

Ergotherapie Nederland behoudt zich het recht voor een bijeenkomst te weigeren, indien deze niet past bij de doelstelling van de vereniging. 

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑