Visio | Ergotherapeut met aandachtsgebied cliënt-ICT

Visio | Ergotherapeut met aandachtsgebied cliënt-ICT Ergotherapie Nederland

Ergotherapeut met aandachtsgebied cliënt-ICT

Voor 24 uur per week (66,67%)
Voor bepaalde tijd tot 1 september 2019
Standplaats Eindhoven

Algemeen
Vol inspiratie en met jouw kennis het beste halen uit de mogelijkheden van slechtziende en blinde mensen? Bij Koninklijke Visio, expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen kun jij samen met ongeveer 2800 collega’s een 200-jarige traditie voortzetten. Visio is een trotse en krachtige organisatie waar iedereen met een visuele beperking terecht kan met zijn of haar vragen. Ook als er sprake is van een bijkomende verstandelijke, zintuiglijke of lichamelijke beperking. De vraag van de cliënt staat altijd centraal. Visio realiseert met een persoonlijke en passende aanpak tevreden cliënten. De cliënt inspireert ons om vakbekwaam, creatief en flexibel te werken. Daarom wordt voortdurend gewerkt aan de ontwikkeling van kennis en vernieuwing van zorg, revalidatie en onderwijs. Het domein Revalidatie & Advies Zuid zoekt een flexibele en veelzijdige therapeut R&A met aandachtsgebied ICT, Arbeid en huisvesting voor gemiddeld 24 uur per week voor bepaalde tijd. Je zult je werkzaamheden uitvoeren voor de locatie Eindhoven (tevens je standplaats), maar kunt daarnaast ook voor de andere Visio locaties in Zuid-Nederland worden ingezet.

Jouw taken
Als therapeut R&A ben je verantwoordelijk voor het onderzoeken en uitvoeren van revalidatie (behandeling, advies). Je brengt voor de cliënt in kaart hoe hij kan leren omgaan met de gevolgen die de visuele (en bijkomende) beperking voor hem heeft  in het dagelijkse functioneren of voor zijn ontwikkeling. Je richt je vooral op de cliëntvragen op het gebied van ICT. Het gaat hierbij heel breed om alle communicatievragen waarmee een cliënt naar Visio komt. Hiertoe doe je onderzoek en verduidelijk je de revalidatievraag. Vervolgens lever je input voor het revalidatieplan en voert deze uit. Daarnaast monitor, evalueer en stel je het revalidatieplan indien nodig bij. Je voert werkzaamheden uit op basis van het (multidisciplinaire) revalidatieplan binnen de vastgestelde kaders, methoden en methodieken. Daarnaast  wordt je ingewerkt op de casuïstiek binnen Arbeid, de commerciële onderzoeks- en adviespoot van Visio. Binnen dit gespecialiseerde multidisciplinaire team gaat het naast ICT onderzoeken ook om werkplekonderzoeken en adviezen naar functies en taken en hoe ze door cliënt uit te voeren zijn.

Wij vragen
Voor deze functie therapeut R&A zoeken we een enthousiaste collega met een afgeronde Hbo-opleiding ergotherapie en enkele jaren gerichte werkervaring. Je hebt kennis van onderzoeks-, begeleiding/behandelings- en revalidatieplanmethodieken. Daarnaast heb je kennis, ervaring maar vooral affiniteit met cliënt-ICT en arbeidsvraagstukken. Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, alsmede over uitstekende contactuele eigenschappen. Onze kernwaarden Vakmanschap, Inspireren, Samenwerking, Initiatief en Ontwikkelen zijn jou vertrouwd.

Wij bieden
Een zelfstandige en afwisselende functie in een professionele werkomgeving voor gemiddeld 24 uur per week voor bepaalde tijd tot 1 september 2019. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg. Het bruto maandsalaris bedraagt maximaal € 3488,00 op basis van 36 uur per week (FWG 50).

Inlichtingen en sollicitatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wim Lucas, manager Revalidatie en Advies, op telefoonnummer 088 585 8894. Je sollicitatie met cv ontvangen wij graag vóór 3 augustus a.s. via onze website www.werkenbijvisio.org.

In aansluiting op de missie van Koninklijke Visio nodigen wij mensen met een visuele beperking uit om te reageren op onze vacatures.

Bij gebleken geschiktheid genieten re-integrerende en interne kandidaten voorrang bij het vervullen van de vacature.

In het kader van ons beleid van sociale veiligheid wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

 

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑