CEE

CEE Ergotherapie Nederland

CEE nu ook Online via CEO-Ergotherapie.nl!
Als ergotherapeut is het belangrijk om te weten hoe uw cliënten over u en uw praktijk denken. Maar niet alleen u wilt weten of de kwaliteit goed is. Ook de overheid en zorgverzekeraars verlangen van u dat u werkt aan uw deskundigheid. Een klantervaringsonderzoek geeft inzicht in de kwaliteit van uw service.

Vragenlijsten
De resultaten van het onderzoek kunt u gebruiken voor het verbeteren van uw dienstverlening. Daarvoor heeft Ergotherapie Nederland CEE ontwikkeld. Met twee vragenlijsten: een voor volwassenen en een voor kinderen. Naast de vragenlijsten is er een stappenplan en een handleiding. Ook zijn er formulieren om de antwoorden te verwerken. Deze documenten staan onderaan deze pagina.
De vragenlijsten zijn samen met het werkveld ontwikkeld en zijn gebaseerd op de Plan-Do-Check-Act cyclus. Het is de bedoeling dat u leert van de ervaringen zoals uw cliënt die u aan u teruggeeft. Door het model systematisch toe te passen kunt u uw praktijkvoering steeds verder verbeteren.

CEE Online
Het is ook mogelijk om de CEE onderzoeken te doen via http://ceo.ergotherapie.nl. CEO-Ergo is een online dienst van Ergotherapie Nederland en Sobit BV voor het uitvoeren en verwerken van het klantervaringsonderzoek.

CEO-Ergo samengevat:

  • Bevat de CEE vragenlijst
  • Eenvoudig aanmelden van cliënten (via EPD of online)
  • Cliënten worden automatisch uitgenodigd
  • Live rapportage van de resultaten
  • Koppeling met een aantal veelgebruikte softwarepakketten

Kosten:
Aan een abonnement op CEO-Ergo zijn kosten verbonden. De reguliere prijs is 158 euro (inclusief btw) per ergotherapeut per jaar. Voor leden van Ergotherapie Nederland zijn deze kosten uiteraard veel lager dan voor niet-leden. De leden van Ergotherapie Nederland betalen slechts 79 euro (inclusief btw) per jaar.

Klik HIER om naar CEO-Ergo te gaan.

CEE oude stijl
U kunt de CEE-documenten hieronder downloaden. Voor leden van Ergotherapie Nederland zijn de documenten gratis. Niet-leden kunnen tegen betaling van 50 euro de documenten bestellen via en@ergotherapie.nl.

CEE Stappenplan
CEE Handleiding enquête samenstellen
CEE Basis enquête volwassenen
CEE Basis enquête kinderen

CEE verwerkingsformulieren volwassenen


CEE verwerkingsformulieren kinderen

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑