Verzekeringen

Verzekeringen Ergotherapie Nederland

Als lid van Ergotherapie Nederland ontvangt u een korting van 10% op een beroepsaansprakelijkheids- en rechtsbijstandverzekering bij VvAA. Dit zijn belangrijke verzekeringen voor iedere (para)medisch professional. Als ledenorganisatie en dienstverlener van meer dan 110.000 medici, paramedici, studenten en zorginstellingen adviseert en ondersteunt VvAA haar leden op verschillende gebieden, zoals verzekeringen en juridische zaken.

Beroepsaansprakelijkheid
VvAA is al meer dan 25 jaar marktleider en expert op het terrein van beroepsaansprakelijkheid. U kunt  tegen een scherp tarief profiteren van de specialistische kennis van VvAA. De verzekering kent een uitgebreide dekking voor het (para)medische beroep. Vervult u een onbetaalde bestuursfunctie in de gezondheidszorg? Dan is ook deze aansprakelijkheid gedekt. Ook zijn vrijwilligers en waarnemers binnen uw praktijk gratis meeverzekerd op de polis. Naast de uitgebreide dekking, kunt u ook rekenen op de uitstekende service en kennis van de VvAA adviseurs.

Juridisch zorgspecialisme
De gespecialiseerde juristen van VvAA behandelen dagelijks geschillen voor zorgprofessionals. Juist deze expertise is in veel gevallen bepalend voor de juiste bijstand en een goede afwikkeling van bijvoorbeeld claims. Juridisch adviseurs zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar via een telefonische helpdesk. U kunt hier terecht met vragen over (dreigende) aansprakelijkheid, geschillen, claims, rechtsbijstand en communicatie richting de cliënt.

Interesse?
Kijk HIER voor meer informatie of neem voor vrijblijvend advies contact op via telefoonnummer 030 2474789, of e-mail: ledenservice@vvaa.nl.

 

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑