Westfriesgasthuis Purmerend | Ergotherapeut

Westfriesgasthuis Purmerend | Ergotherapeut Ergotherapie Nederland

De afdeling
Bij de Revalidatieafdeling locatie Purmerend zijn ruim 40 medewerkers werkzaam, verdeeld over de behandeldisciplines ergotherapie, fysiotherapie, logopedie, maatschappelijk werk, psychologen en een administratieve afdeling. De revalidatieartsen, die hun polikliniek op de afdeling hebben, zijn verwijzer voor de behandelingen. Binnen de revalidatieafdeling locatie Purmerend worden alleen volwassenen behandeld. Op de afdeling ergotherapie werken 7 ergotherapeuten.

Je nieuwe baan
Als ergotherapeut werk je binnen een interdisciplinair behandelteam met poliklinische revalidatiebehandeling voor volwassenen met diverse problematiek. Hierbij worden veel verschillende diagnosegroepen behandeld. Je levert een actieve bijdrage aan de behandelbesprekingen in de vorm van rapportage en inbreng tijdens de bespreking, om gezamenlijk de zorg te leveren die gewenst is.

Wie ben jij?
Een collega met een afgeronde Hbo-opleiding ergotherapie en in het bezit van een bewijs van bevoegdheid. Je staat ingeschreven in het Paramedisch Kwaliteitsregister. Je beschikt over goede sociale vaardigheden als tact en overtuigingskracht, hebt een proactieve houding en bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Je hebt ervaring in revalidatiedagbehandeling gericht op onder andere neurorevalidatie en ervaring met cognitieve revalidatie. Ook is ervaring in het behandelen van patiënten met NMA en handproblematiek een pré.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden een uitdagende werkomgeving binnen beide ziekenhuizen, een omgeving die volop in ontwikkeling is en waar veel ruimte is voor persoonlijke groei. Beide locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar en eigen vervoer. De standplaats voor deze functie is Purmerend. Het salaris is overeenkomstig met functiegroep FWG 55 (minimaal € 2.665,00 maximaal € 3.917,00 bruto per maand op fulltime basis). De Cao-Ziekenhuizen is van toepassing, onderdeel hiervan is de eindejaarsuitkering, vakantiegeld en een prima pensioenregeling bij PFZW. Het betreft een aanstelling ingaande 1 december 2018 voor de vervanging van zwangerschapsverloven voor de duur van half jaar. Het aantal uur per week is 32 verdeeld over 4 dagen per week. Ook als je minder uren wilt werken nodigen we je uit om te reageren.

Interesse?
Solliciteer direct online. Wil je meer inhoudelijke informatie over deze vacature, neem dan contact op met Harry Nanninga, afdelingshoofd R&T, op telefoonnummer 0299 – 457658. Graag ontvangen wij jouw sollicitatie voor 20 november. 

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑