Winnock | Ergotherapeut Flexteam

Winnock | Ergotherapeut Flexteam Ergotherapie Nederland

Vind jij het leuk en uitdagend om flexibel op verschillende vestigingen door heel Nederland te werken en vind je reizen geen bezwaar?

Dan zoeken wij jou als onze nieuwe flex-collega!

Voor het flexteam van Winnock zijn wij per direct op zoek naar ergotherapeuten. Werken als ergotherapeut bij Winnock is kiezen voor een afwisselende baan in een informele omgeving met zeer veel ruimte voor eigen inbreng, zowel vakinhoudelijk als teambreed, in zelfsturend teams!

Werken in een zelfsturend team betekent dat je samen met het team de volledige verantwoordelijkheid draagt voor het reilen en zeilen op de vestiging waar je op dat moment werkzaam bent, van het contact met cliënten en klanten tot het functioneren van het team zelf en alle mogelijke zaken die daarbij komen kijken.

Wil je meer weten over de inhoud van de functie, kijk snel op www.winnock.nl/vacatures/

Kennis, ervaring en talenten
Onze ideale collega is communicatief sterk (zowel verbaal als schriftelijk), bezit ondernemerschap, heeft een analytisch vermogen, is proactief en innovatief, is een teamspeler, is enthousiast en representatief en heeft lef!

Verder beschik je over:

  • opleiding ergotherapie (ingeschreven in kwaliteitsregister).
  • bij voorkeur relevante werkervaring/ervaring met het werken in een multidisciplinair team.
  • kennis van SOLK en affiniteit met deze doelgroep.
  • kennis van en ervaring met mindfulness/ACT is een pré.

Algemeen over het flexteam

Winnock heeft 10 vestigingen verspreid over het hele land. De vestigingen zijn zelfsturend en worden ondersteund door de holding vanuit Zeist. Tot deze holding behoort ook een zogenaamd ‘flexteam’, dat bestaat uit medewerkers van elke discipline. Deze medewerkers zijn flexibel inzetbaar en kunnen worden ingezet op iedere vestiging van Winnock. De werkzaamheden van een flexwerker zijn gelijk aan die van de vaste medewerkers op een vestiging. Afhankelijk van de vraag van de vestiging, zal de flexwerker op bepaalde werkzaamheden worden ingezet. Deze inzet kan variëren van één dagdeel of dag per vestiging tot meerdere dagen per week of per maand per vestiging. Voor de medewerkers van het flexteam is een langere woon-werkreistijd  onderdeel van de keuze om zitting te nemen in het flexteam.

 Wie zijn wij?

Winnock biedt mensen met gecompliceerde gezondheidsproblematiek een nieuw perspectief en is dé specialist in Nederland op het gebied van re-integratie in eigen werk van mensen met langer bestaande gezondheidsklachten. Al bijna 30 begeleid Winnock mensen die door gezondheidsklachten minder goed functioneren, verzuimen of arbeidsongeschikt zijn, bij het herstel van hun klachtonafhankelijk functioneren in werk en/of maatschappij. Hierbij worden talenten, krachten en mogelijkheden zoveel mogelijk benut. De werkwijze die Winnock daarbij hanteert is multidisciplinair. Teams van psychologen, ergotherapeuten/re-integratiedeskundigen, fysiotherapeuten/bewegingsdeskundigen, medisch specialisten en office coördinatoren werken intensief samen. Opdrachtgevers of verwijzers zijn onder andere werkgevers, verzekeraars, bedrijfsartsen, medisch specialisten en huisartsen. De medewerkers van Winnock kenmerken zich door het resultaatgericht werken vanuit betrokkenheid. Winnock is een erkende medisch specialistische instelling voor poliklinische revalidatiezorg.

 Arbeidsvoorwaarden

Winnock bied je een uitdagende functie in een inspirerende werkomgeving met collegiale ondersteuning, een interne opleiding en een persoonlijke coach. Het salaris en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn passend. Binnen de arbeidsvoorwaarden van Winnock bestaan er voor flexwerkers extra voorwaarden passend bij de flexibele inzet die we vragen van deze groep medewerkers.

 Meer informatie

Wil je inhoudelijk meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op Monique van Leysen via telefoonnummer: 088-9466600.

Handig om alvast te weten: de eerste selectiegesprekken vinden plaats in week twee en drie van 2018.

 Solliciteren

Indien je interesse hebt in deze functie, ontvangen wij graag jouw sollicitatie met uitgebreide motivatie en CV vóór 30 december 2017  per mail via vacature@winnock.nl onder vermelding van FLEX-2017.

Winnock Nederland
Afdeling Human Talen t.a.v. Monique van Leysen

De Dreef 2
3706 BR ZEIST

T 088 9466 621
E vacature@winnock.nl

I www.winnock.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑