Winnock | Ergotherapeut/re-integratiedeskundige

Winnock | Ergotherapeut/re-integratiedeskundige Ergotherapie Nederland

Winnock is geen doorsnee organisatie en werkgever. Winnock is een ervaring die je verandert, inspireert, verwondert en uitdaagt. Elke dag is anders en je kijkt regelmatig over de grenzen van je eigen functie door de interdisciplinaire samenwerking en door de zelfsturende werkwijze van de organisatie. Bij Winnock combineer je je kennis met je eigen ervaringen bij het begeleiden van cliënten. Je maakt gebruik van jouw unieke talenten in een omgeving die daar ruimte aan geeft en waar aandacht is voor het verder ontplooien van jouw kwaliteiten.

Voor onze vestiging Zeist zoeken we per direct een nieuwe collega

ergotherapeut / re-integratiedeskundige
0,8 tot 1,0 fte

Ben jij ergotherapeut en word je enthousiast als mensen – mede door jouw coaching – het heft in eigen hand nemen met betrekking tot hun eigen functioneren? Ben jij zowel klant-, cliënt- als resultaatgericht en wil je graag in een organisatie met zelfsturing werkzaam zijn? Dan zijn we op zoek naar jou om ons interdisciplinaire team te versterken!

Ook zoeken wij momenteel nieuwe collega’s voor andere vestigingen. Ben je enthousiast en heb je meer interesse in een functie op een andere vestiging, laat het ons weten! Voor actuele vacatures kijk op www.winnock.nl/vacatures/

 

Re-integratiedeskundige
Gedurende de interventie begeleid jij, samen met je collega’s in een interdisciplinair team, cliënten in hun proces naar herstel van gezond functioneren en herstel van participatievermogen. Relatiebeheer; de contacten en afstemming met werkgevers en de bedrijfsartsen speelt een belangrijke rol in de functie. Veelal is hervatting in (eigen) werk daarbij een belangrijke doelstelling. Vanuit jouw specifieke deskundigheid draag jij, in intensieve samenwerking met je teamleden, bij aan dit proces. Inzicht bieden, leren klachtonafhankelijk te denken en functioneren, denken vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen zijn belangrijke middelen bij het coachen en begeleiden van cliënten bij het realiseren van hun doelen.

 

De taakomschrijving omvat onder andere:

 • Afnemen van arbeidsanamneses en verslaglegging hiervan.
 • Het geven van theoretische en ervaringsgerichte groepssessies op basis van cognitief gedragsmatige principes.
 • Het faciliteren en bewaken van de voortgang van behandelinterventies.
 • Het coachen van cliënten op basis van gedragsmatige principes bij het opstellen en uitvoeren van hun participatie doelstelling en het werkhervattingsplan. Dit gebeurt in samenspraak met verwijzer, opdrachtgever en werkgever.
 • Relatiebeheer en contacten onderhouden met verwijzers.
 • Bezoeken van werkgevers.
 • Aanbieden van re-integratietrajecten aan werkgevers.
 • Verslaglegging en andere administratieve taken met betrekking tot de voortgang van de interventies.

Kennis, ervaring en talenten

De ideale collega is een enthousiaste teamspeler die de competenties en de wil heeft om in een zelfsturend team te werken. Je kiest bewust voor een mix van inhoudelijke en commerciële taken, staat open voor professionele en persoonlijke ontwikkeling en toont initiatief.

We maken graag kennis met jou als jij:

 • een afgeronde opleiding hebt tot ergotherapeut (ingeschreven in kwaliteitsregister);
 • ervaring hebt in de revalidatiezorg en/of met re-integratiedienstverlening;
 • communicatief vaardig bent;
 • je in het bezit bent van een rijbewijs;
 • werkervaring en kennis hebt, of je je wilt ontwikkelen, op het gebied van wet- en regelgeving met betrekking tot re-integratie.

Arbeidsvoorwaarden
Bij ons ligt jouw salaris tussen de  €2.515,- en  €3.887,- bruto per maand (op basis van een 38-urige werkweek), afhankelijk van je ervaring en opleiding. Naast een goed salaris bieden wij veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling, in een inspirerende en professionele werkomgeving. Tevens hebben wij een prima pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een persoonlijk budget, winstdeling en een goede pensioenregeling.

Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat. Daarom steken we veel energie en tijd in jou. Dat begint met een inwerkperiode van circa 4 tot 6 weken op een vaste vestiging van Winnock. Tevens bieden wij ook een interne opleiding van zeven dagen.

Informatie
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met team Zeist, op telefoonnummer: 088-9466300.
Solliciteren
Herken je je in bovenstaand profiel, dan nodigen wij je van harte uit vóór 30 november te solliciteren per e-mail via vacature@winnock.nl mét referentienummer ZST-2018.

Winnock Nederland
t.a.v. Monique van Leysen
De Dreef 2
3706 BR ZEIST

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Een social media screening kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑