Winnock | Ergotherapeut/re-integratiedeskundige

Winnock | Ergotherapeut/re-integratiedeskundige Ergotherapie Nederland

Winnock is dé specialist in Nederland op het gebied van re-integratie in eigen werk van mensen met langer bestaande gezondheidsklachten. Al 25 jaar behandelt Winnock mensen die door gezondheidsklachten minder goed functioneren, verzuimen of arbeidsongeschikt zijn bij het herstel van hun functioneren  en hun terugkeer in het arbeidsproces. De werkwijze die Winnock daarbij hanteert is multidisciplinair. Teams van psychologen, re-integratiedeskundigen, bewegingsdeskundigen, medisch specialisten en een secretaresse werken hierbij intensief en in zelfsturende teams samen. Opdrachtgevers zijn onder andere werkgevers, arbodiensten, verzekeraars en uitvoeringsinstellingen. Alle medewerkers van Winnock kenmerken zich door het resultaatgericht werken vanuit betrokkenheid. Winnock is een erkende medisch specialistische instelling.

Voor onze vestiging Zeist zijn we per direct op zoek naar een:

Ergotherapeut/re-integratiedeskundige  0,8 fte

Ben jij ergotherapeut en word je enthousiast als mensen – mede door jouw coaching – het heft in eigen hand nemen met betrekking tot hun eigen functioneren? Ben jij zowel cliënt- als resultaatgericht en wil je graag in een organisatie met zelfsturing werkzaam zijn? Dan zijn we op zoek naar jou om ons multidisciplinaire team te versterken.

De taakomschrijving omvat onder meer:

 • Afnemen van arbeidsanamneses en verslaglegging hiervan
 • Het geven van theoretische en ervaringsgerichte groepssessies op basis van cognitief gedragsmatige principes
 • Het faciliteren en bewaken van de voortgang van behandelinterventies
 • Het coachen van cliënten op basis van gedragsmatige principes bij het opstellen en uitvoeren van hun participatie doelstelling en het werkhervattingsplan. Dit gebeurt in samenspraak met verwijzer, opdrachtgever en werkgever
 • Relatiebeheer en contacten onderhouden met verwijzers
 • Bezoeken aan werkgevers
 • Uitvoeren van werkgeverssessies
 • Opzetten en participeren in nascholingen op de vestiging
 • Verslaglegging en andere administratieve taken m.b.t. de voortgang van de interventies

Functie-eisen
We maken graag kennis met jou als jij:

 • een afgeronde opleiding hebt tot ergotherapeut
 • ervaring hebt in de revalidatiezorg en/of met re-integratiedienstverlening
 • communicatief vaardig bent
 • graag in een zelfsturend team wil werken
 • je in het bezit bent van een rijbewijs

Het is het een pré als je werkervaring en kennis hebt op het gebied van wet- en regelgeving met betrekking tot re-integratie. De ideale collega is een enthousiaste teamspeler die de competenties en de wil heeft om in een zelfsturend team te werken. Hij of zij kiest bewust voor een mix van inhoudelijke en commerciële taken, staat open voor professionele en persoonlijke ontwikkeling en toont initiatief.

Ook starters worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden
Winnock biedt je een uitdagende functie in een inspirerende werkomgeving met collegiale ondersteuning, een interne opleiding en een persoonlijke coach. Het salaris en de bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Maar Winnock biedt meer. Samen met jou zorgen we ervoor dat jouw talenten optimaal worden benut. Winnock biedt je een actieve loopbaanbegeleiding, zodat je zelf mede de regie kunt voeren over jouw eigen mogelijkheden en verantwoordelijkheden voor je loopbaanfases.

Meer informatie
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op Marja Telman, re-integratiedeskundige/ergotherapeut via telefoonnummer: 088-9466300.

Handig om alvast te weten, de eerste selectiegesprekken vinden plaats  in week 51 van 2016.
De tweede selectiegesprekken vinden vervolgens plaats  in week 2 van 2017.

Solliciteren

Herken je je in bovenstaand profiel, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren per e-mail via: vacature@winnock.nl mét referentienummer RD-ZST-2016.

Winnock Nederland
t.a.v. Monique van Leysen
De Dreef 2
3706 BR ZEIST

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑