Winnock | Ergotherapeut/Relatiemanager

Winnock | Ergotherapeut/Relatiemanager Ergotherapie Nederland

innock is dé specialist in Nederland op het gebied van re-integratie in eigen werk van mensen met langer bestaande gezondheidsklachten. Al 25 jaar behandelt Winnock mensen die door gezondheidsklachten minder goed functioneren, verzuimen of arbeidsongeschikt zijn bij het herstel van hun functioneren  en hun terugkeer in het arbeidsproces. De werkwijze die Winnock daarbij hanteert is multidisciplinair. Teams van psychologen, re-integratiedeskundigen, bewegingsdeskundigen, medisch specialisten en een secretaresse werken hierbij intensief en in zelfsturende teams samen. Opdrachtgevers zijn onder andere werkgevers, arbodiensten, verzekeraars en uitvoeringsinstellingen. Alle medewerkers van Winnock kenmerken zich door het resultaatgericht werken vanuit betrokkenheid.

In het kader van de samenwerking met Pim Mulier en Leefstijl, Training & Coaching biedt Winnock aan grote bedrijven het concept “Santrion, laat je groeien”, waarin naast hersteldiensten ook preventie en groei van individu en organisatie geboden wordt. Winnock is een erkende medisch specialistische instelling.

Voor onze vestiging Arnhem zijn we per direct op zoek naar een:

                                                Ergotherapeut/Relatiemanager  (m/v)  0,8 fte

Ben jij een ondernemende ergotherapeut met affiniteit voor commercieel relatiebeheer en toe aan de volgende stap? Dan ben jij de collega die we zoeken!

 Gedurende de interventie begeleidt  jij, samen met je collega’s van het multidisciplinaire team, cliënten in hun proces naar herstel van gezond functioneren en herstel van participatievermogen. Veelal is hervatting (eigen) werk daarbij een belangrijke doelstelling. Vanuit jouw specifieke deskundigheid draagt jij, in intensieve samenwerking met je teamleden, bij aan dit proces door het bieden van inzicht aan cliënt, leren klachtenonafhankelijk te denken en functioneren, te denken vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en het coachen en begeleiden richting bereiken van de participatieambitie van cliënten. Dit veelal in samenspraak met verwijzers, werkgevers, opdrachtgevers.  Daarnaast speel jij in beide functies, zowel als ergotherapeut als relatiemanager een rol in het relatiebeheer met klanten van de vestiging.

In jouw functie als relatiemanager, gedurende 2 dagen per week, ben je verantwoordelijk voor de lokale marketing acties op niveau van de vestiging in afstemming met het landelijke beleid.  Daarnaast is jouw doel het behouden en beheren van de (lokale)  klanten en verwijzers van de vestiging en vervullen van het aanspreekpunt voor de klant en voor de verwijzer op vestigingsniveau. Hiervoor gebruik je jouw sterke communicatieve en commerciële vaardigheden. Samen met de klantmanager vertaal je het commerciële beleid naar de vestiging.

De taakomschrijving, onder andere:

 • Afnemen van arbeidsanamneses en verslaglegging hiervan;
 • Het geven van theoretische en ervaringsgerichte groepssessies op basis van cognitief gedragsmatige principes;
 • Het faciliteren en bewaken van de voortgang van behandel interventies;
 • Het coachen van cliënten bij het opstellen en uitvoeren van hun participatie doelstelling en het werkhervattingsplan (daarbij gedragsmatige principes hanterend). Dit gebeurt in samenspraak met verwijzer, opdrachtgever en werkgever;
 • Relatiebeheer en contacten onderhouden met verwijzers;
 • Uitvoeren van werkbezoeken, uitvoeren van werkgeverssessies e.d;
 • Samen met klantmanager het opstellen van jaarlijks marketing plan van de vestiging;
 • Opzetten, organiseren en participeren in marketingacties op vestigingsniveau;
 • Opzetten en participeren in nascholingen op de vestiging.

De functie-eisen
We maken graag kennis met jou als jij:

 • een afgeronde opleiding hebt tot ergotherapeut;
 • ervaring hebt in de revalidatiezorg en/of met re-integratiedienstverlening;
 • affiniteit en ervaring hebt met commerciële activiteiten;
 • communicatief en commercieel vaardig bent.

 

Arbeidsvoorwaarden
Winnock biedt je een uitdagende functie in een inspirerende werkomgeving met collegiale ondersteuning, een interne opleiding en een persoonlijke coach. Het salaris en de bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Maar Winnock biedt meer. We zorgen ervoor dat jouw talenten optimaal worden benut. Winnock biedt je een actieve loopbaanbegeleiding, zodat je zelf mede de regie kunt voeren over jouw eigen mogelijkheden en verantwoordelijkheden voor je loopbaanfases.

Meer informatie
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met mevrouw Maaike Wagenaar, manager Commercie op telefoonnummer: 088-9466600.

Handig om alvast te weten, de eerste selectiegesprekken vinden plaats op 30 november en 1 december 2016.
De tweede selectiegesprekken vinden vervolgens plaats op 8 december 2016.

Solliciteren
Herken je je in bovenstaand profiel, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren per e-mail via: vacature@winnock.nl mét referentienummer RM/RD-ARN-2016.

Winnock Nederland
t.a.v. Monique van Leysen
De Dreef 2
3706 BR ZEIST
Vacature@winnock.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑