Winock Groningen | Ergotherapeut / re-integratiedeskundige

Winock Groningen | Ergotherapeut / re-integratiedeskundige Ergotherapie Nederland

Winnock is geen doorsnee organisatie en werkgever. Winnock is een ervaring die je verandert, inspireert, verwondert en uitdaagt. Elke dag is anders en je kijkt regelmatig over de grenzen van je eigen functie door de interdisciplinaire samenwerking en door de zelfsturende werkwijze van de organisatie. Bij Winnock combineer je je kennis met je eigen ervaringen bij het begeleiden van cliënten. Je maakt gebruik van jouw unieke talenten in een omgeving die daar ruimte aan geeft en waar aandacht is voor het verder ontplooien van jouw kwaliteiten.

Voor onze vestiging Groningen zoeken we per direct een nieuwe collega

ergotherapeut / re-integratiedeskundige
0,8 tot 1,0 fte

Ben jij ergotherapeut en word je enthousiast als mensen – mede door jouw coaching – het heft in eigen hand nemen met betrekking tot hun eigen functioneren? Ben jij zowel klant-, cliënt- als resultaatgericht en wil je graag in een organisatie met zelfsturing werkzaam zijn? Dan zijn we op zoek naar jou om ons interdisciplinaire team te versterken!

 De taakomschrijving omvat onder andere:

 • Afnemen van arbeidsanamneses en verslaglegging hiervan.
 • Het geven van theoretische en ervaringsgerichte groepssessies op basis van cognitief gedragsmatige principes.
 • Het faciliteren en bewaken van de voortgang van behandelinterventies.
 • Het coachen van cliënten op basis van gedragsmatige principes bij het opstellen en uitvoeren van hun participatie doelstelling en het werkhervattingsplan. Dit gebeurt in samenspraak met verwijzer, opdrachtgever en werkgever.
 • Relatiebeheer en contacten onderhouden met verwijzers.
 • Bezoeken van werkgevers.
 • Aanbieden van re-integratietrajecten aan werkgevers.
 • Verslaglegging en andere administratieve taken met betrekking tot de voortgang van de interventies.

Kennis, ervaring en talenten
De ideale collega is een enthousiaste teamspeler die de competenties en de wil heeft om in een zelfsturend team te werken. Je kiest bewust voor een mix van inhoudelijke en commerciële taken, staat open voor professionele en persoonlijke ontwikkeling en toont initiatief.

We maken graag kennis met jou als jij:

 • een afgeronde opleiding hebt tot ergotherapeut (ingeschreven in kwaliteitsregister);
 • ervaring hebt in de revalidatiezorg en/of met re-integratiedienstverlening;
 • communicatief vaardig bent;
 • je in het bezit bent van een rijbewijs;
 • werkervaring en kennis hebt, of je je wilt ontwikkelen, op het gebied van wet- en regelgeving met betrekking tot re-integratie.

Wie zijn wij?
Winnock biedt mensen met gecompliceerde gezondheidsproblematiek een nieuw perspectief en is dé specialist in Nederland op het gebied van re-integratie in eigen werk van mensen met langer bestaande gezondheidsklachten. Al 30 jaar begeleid Winnock mensen die door gezondheidsklachten minder goed functioneren, verzuimen of arbeidsongeschikt zijn, bij het herstel van hun klachtonafhankelijk functioneren in werk en/of maatschappij. Hierbij worden talenten, krachten en mogelijkheden zoveel mogelijk benut. De werkwijze die Winnock daarbij hanteert is multidisciplinair. Teams van psychologen, ergotherapeuten/re-integratiedeskundigen, fysiotherapeuten/bewegingsdeskundigen, medisch specialisten en office coördinatoren werken intensief en in zelfsturende teams samen. Opdrachtgevers of verwijzers zijn onder andere werkgevers, verzekeraars, bedrijfsartsen, medisch specialisten en huisartsen. De medewerkers van Winnock kenmerken zich door het resultaatgericht werken vanuit betrokkenheid. Winnock is een erkende medisch specialistische instelling voor poliklinische revalidatiezorg.

Winnock is onderdeel van het Zorg van de Zaak Netwerk. Zorg van de Zaak Netwerk bestaat uit diverse organisaties op het gebied van bedrijfsgezondheidszorg zoals arbodiensten, expertisebedrijven voor bedrijfsmaatschappelijk werk, arbeidsdeskundigen en loopbaanadviseurs. Kortom, organisaties die helpen om medewerkers gezond te laten werken, verzuim te beperken en de inzetbaarheid van medewerkers te verhogen.

 Arbeidsvoorwaarden
Salaris is belangrijk. Dit geeft zekerheid en je wilt weten waar je mee start. Bij ons ligt jouw salaris tussen de  €2.550,- en  €3.942,- bruto per maand (op basis van een 38-urige werkweek), afhankelijk van je ervaring en opleiding. Naast een goed salaris bieden wij veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling, in een inspirerende en professionele werkomgeving. Tevens hebben wij een prima pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een persoonlijk budget, winstdeling en een goede pensioenregeling.

We vinden het erg belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat! Daarom steken we veel energie en tijd in jou. Dat begint met een 3 tot 5 weken durende inwerkperiode op een vestiging van Winnock. Tevens bieden wij ook een interne opleiding van zeven dagen. Je doorloopt dit traject samen met andere collega’s die starten bij Winnock. Na deze weken krijg je vervolgens begeleiding van jouw persoonlijke coach. Zo kun jij jezelf op een prettige manier ontwikkelen!

Informatie
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Yvonne Westerhof, op telefoonnummer: 088-9466500.

Solliciteren
Herken je je in bovenstaand profiel, dan nodigen wij je van harte uit vóór 3 februari 2019 te solliciteren per e-mail via vacature@winnock.nl mét referentienummer GRRD-2019.
De selectiegesprekken zullen plaats vinden in week 7 en 8.

Winnock Nederland
t.a.v. Monique van Leysen
De Dreef 2
3706 BR ZEIST

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Een social media screening kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

 

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑