Ziekenhuis Refaja | Ergotherapeut

Ziekenhuis Refaja | Ergotherapeut Ergotherapie Nederland

Ergotherapeut

Ben jij op zoek naar een unieke baan als ergotherapeut? Word je graag uitgedaagd om net een stapje verder te denken en voer jij je werk graag uit in meerdere facetten van de ergotherapie? Ervaar jij ook dat samenwerken kan leiden tot hoogwaardige patiëntenzorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Minimaal aantal uren 16
Maximaal aantal uren 32
Arbeidsovereenkomst voor Bepaalde tijd, intentie tot vast
Werklocatie(s): Ziekenhuislocatie Refaja, CAO
Ziekenhuizen

Wat ga je doen
Het werk als ergotherapeut op ziekenhuis locatie Refaja is zeer afwisselend en dynamisch. Je verricht werkzaamheden in de kliniek, op de Care afdeling van het ziekenhuis en je maakt onderdeel uit van de Medisch Specialistische Revalidatie. De werkzaamheden bestaan uit zelfstandig onderzoeken en behandelen van patiënten, verwezen vanuit verschillende specialismen. Afhankelijk van jouw (eventuele) specialisatie en ervaring word je ingezet voor specifieke doelgroepen.
Als afdeling geloven wij in het vergroten van de kwaliteit van zorg door het delen van kennis en expertise. Laagdrempelig collegiaal contact, ziekenhuisbreed, maakt dit mogelijk. Affiniteit met de behandeling van handletsel en pijnrevalidatie is wenselijk. Het uiteindelijke takenpakket wordt in overleg bepaald en is mede afhankelijk van je ervaring en eigen wensen.

Waar ga je werken
Treant Zorggroep is een organisatie bestaande uit 3 ziekenhuislocaties (Cure) en 17 centra voor wonen en zorg (Care). Treant heeft ergotherapeuten in dienst die zowel in de Cure als in de Care werkzaam zijn. Deze vacature betreft een functie voor ziekenhuis locatie Refaja in Stadskanaal, indien nodig ben je inzetbaar op de andere werklocaties.

De afdeling Ergotherapie ziekenhuis locatie Refaja bestaat uit 4 ergotherapeuten. Daarnaast is de afdeling ook onderdeel van de Medisch Specialistische Revalidatie (MSR). Dit is een multidisciplinair team bestaande uit revalidatieartsen, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, logopedisten, maatschappelijk werkers en psychologen. Kenmerkend voor de afdeling is het streven naar een hoge mate van professionaliteit binnen een informele en gezellige sfeer.

Wie zoeken wij
Wij zoeken een gemotiveerde en enthousiaste collega die ons team wil versterken en beschikt over een hbo-diploma ergotherapie. Je staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Je bent breed inzetbaar en hebt bij voorkeur enige ziekenhuiservaring. Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en richtlijnen binnen het vakgebied. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent klantvriendelijk en kunt goed zelfstandig werken. Daarnaast is goed kunnen samenwerken van belang.

Wat bieden wij
We bieden je een uitdagende dynamische functie binnen een betrokken en gedreven team. Het betreft een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao Ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 55, minimaal € 2.665,- en maximaal € 3.917,- bruto fulltime per maand.

De paramedische dienst heeft een eigen opleidingsplan; onderdeel van dit plan is dat elke paramedicus in vaste dienst een eigen studiebudget heeft om zich te ontwikkelen. Daarnaast ontvang je bij Treant een extra reiskostenvergoeding tot € 0,19 per kilometer via de fiscale uitruilregeling en hebben wij een eindejaarsuitkering. Bij ons kun je tevens gratis parkeren en kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin bijvoorbeeld leuke regelingen op gebied van sport en vrijetijd en aanbod van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen.

Ben je enthousiast?
Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 9 april 2019 via de knop ‘Solliciteren’.

Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep dan solliciteer je via Profit InSite.
Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Jeroen Broekhoff, hoofd paramedische zorg en revalidatiegeneeskunde, telefoon 06 12 96 92 15. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met het secretariaat P&O Advies, telefoon 0591 65 56 38. Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of één van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.  De sollicitatiegesprekken staan gepland op maandagmiddag 15 april 2019. Veiligheid staat bij ons voorop. Voordat je bij ons kunt werken checken wij altijd je referenties.
Treant Zorggroep voert een actief vaccinatiebeleid tegen Hepatitis B. Als dat bij jou (nog) nodig is, dan verzorgen wij de vaccinatie voor je.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑