ZINN Groningen/Haren | Ergotherapeut

ZINN Groningen/Haren | Ergotherapeut Ergotherapie Nederland

HET LEF HEBBEN OM VAN WERKPLEK TE VERANDEREN
HOE PAK JIJ DIT AAN?

Vacature: Ergotherapeut, regio Groningen/Haren

 • Contracturen 20-28 uur per week;
 • Mogelijkheid tot vast dienstverband;
 • Met ingang van zo spoedig mogelijk;
 • In toekomst eventueel uitbreiding van uren mogelijk.

Wie zijn wij?
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Tweeduizend medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur – vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en gekkigheid.

ZINN Gezondheidszorg is een aparte BV binnen het concern ZINN. Hier zijn verschillende disciplines ondergebracht waaronder artsen, verpleegkundig specialisten, psychologen, mondzorgspecialisten, fysio- en ergotherapeuten. Het werkveld is hoofdzakelijk gericht op de locaties van ZINN in Groningen, Haren en Hoogezand. Daarnaast zijn ook samenwerkingsverbanden met externe partijen in de omgeving afgesloten en wordt er eerstelijns zorg aangeboden. ZINN Gezondheidszorg is een bedrijf volop in ontwikkeling en op zoek naar nieuwe mogelijkheden.

De baan
Je gaat werken binnen een jonge, enthousiaste en groeiende vakgroep. De afgelopen jaren hebben we ons bewezen door onze werkzaamheden uit te breiden en te kunnen pionieren in het vakgebied. De lijnen binnen het team zijn kort. We werken op verschillende locaties en met verschillende doelgroepen. We behandelen cliënten van opname tot ontslag, ook thuis in de 1e lijn. We werken nauw samen met andere disciplines, externe instanties en leveranciers. Dit alles binnen een organisatie die financieel gezond is en waar ontwikkelingsmogelijkheden en excellente zorg hoog aangeschreven staat.

En jij?

 • Je hebt een afgeronde HBO studie Ergotherapie;
 • Je bent kwaliteit geregistreerd in het kwaliteitsregister voor Paramedici;
 • Je hebt minimaal 3-5 jaar werkervaring als ergotherapeut;
 • Je hebt een proactieve, flexibele en initiërende werkhouding;
 • Je bent ondernemend en inzetbaar binnen de 1e lijn;
 • Je bent enthousiasmerend en op samenwerking gericht;
 • Je werkt gestructureerd en kan goed organiseren;
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs en auto.

Ons aanbod
We bieden je een marktconform salaris (max FWG 55, cao VVT), afhankelijk van leeftijd en ervaring. ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Naast een marktconforme beloning volgens de cao kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast heeft ZINN een regeling voor extra vergoeding reiskosten, kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen en hebben wij een regeling voor het vergoeden van opleidingskosten.

Meer weten en solliciteren?
Ben je enthousiast en wil je meer informatie over deze baan? Bel dan met Harrïet Spakman op telefoonnummer 050-7525679. Voor meer informatie over ZINN verwijzen wij je naar www.zinnzorg.nl.

Reageren?
Mail vóór 1 maart je motivatie en CV naar sollicitaties@zinnzorg.nl onder vermelding t.a.v. van Jolande Kooi, managementassistent, onder vermelding van vacaturenummer 7200 19-26 in de onderwerpregel.
Sollicitatiegesprekken vinden op dinsdagmiddag 12 maart 2019 plaats. De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑