Zonnehuisgroep Noord | Ergotherapeut

Zonnehuisgroep Noord | Ergotherapeut Ergotherapie Nederland

Help jij onze cliënten de eigen regie te behouden?
Eigen regie houden over je leven, of je nu 20 of 80 bent, dat is wat iedereen zolang mogelijk wil en waar je als ergotherapeut een belangrijke bijdrage aan kan leveren! Onze cliënten verdienen een mooie (oude) dag en dankzij jouw inzet gaat de zon net iets langer schijnen. Denk aan mevrouw de Vries die weer op pad kan dankzij jouw begeleiding op haar scootmobiel of meneer de Jong die eindelijk een nacht kan doorslapen omdat hij geen pijn meer heeft als hij in bed ligt. Jij maakt het verschil groot voor deze mensen en daarom willen we jou graag een voorstel doen. Lees snel verder!

Wat ga je doen?
Je onderzoekt, behandelt, begeleidt en adviseert onze cliënten en mantelzorgers. Daarbij werk je intensief samen met familie, verwijzers én collega’s van andere disciplines binnen Zonnehuisgroep Noord. Je hebt veel contact met diverse ketenpartners en verstrekkers van hulpmiddelen en voorzieningen. Jij zorgt ervoor dat alles geregeld wordt en zet hierbij jouw ‘spin-in-het-web’ kwaliteiten in.

Heb je ideeën hoe we de kwaliteit van onze zorg nog verder kunnen verbeteren? We horen ze graag! Wij geven bijvoorbeeld scholing op het gebied van PDL, decubituspreventie, til- en transfertraining. Voor de verdere ontwikkeling hiervan kunnen we jouw inbreng goed gebruiken.

Hoe jouw functie er precies uit komt te zien gaan we samen bekijken. Afhankelijk van je ervaring, wensen en kwaliteiten werk je op één of meerdere locaties of afdelingen binnen Zonnehuisgroep Noord. Denk hierbij aan cliënten met een somatische zorgvraag, de revalidatie of kleinschalige woonvormen zoals de NAH, of de geronto-psychiatrie. Daarnaast ben jij er ook voor externe cliënten die doorverwezen zijn door bijvoorbeeld de huisarts. Afwisselend kun je jouw beroep dus zeker noemen!

Dit ben jij
Je hebt kunnen lezen dat we niet zomaar een collega zoeken, maar iemand die zelfstandig, flexibel, leergierig en vooral initiatiefrijk is. Je ziet het werk liggen en wil net als wij groeien in ons vak. Steeds beter worden en nog meer cliënten een waardevolle (oude) dag bieden. Verder vinden wij dit belangrijk: 

 • Je hebt de HBO opleiding ergotherapie succesvol afgerond
 • Je staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici
 • Je hebt een actieve inbreng in de ontwikkeling en profilering van ergotherapie, zowel binnen als buiten de organisatie
 • Je hebt affiniteit met de behandeling van mensen met diverse hulpvragen van een of meerdere afdelingen binnen Zonnehuisgroep Noord, zoals:
 • revalidatie van ouderen (CVA, orthopedie, NAH)
 • bewoners van de afdeling beademing
 • bewoners van de kleinschalige woonvormen voor psychogeriatrische, geronto-psychiatrie en NAH
 • cliënten met somatische hulpvragen
 • Je hebt interesse in of ervaring met PDL, EDOMAH, Sensorische Informatieverwerking
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen auto.

Wat bieden wij jou?
Een vertrouwde werkomgeving in een gezellig en informeel team. We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. 

 • Wij zoeken twee collega’s, je kan voor onze locatie in Zuidhorn of in Appingedam aan de slag
 • We bieden een jaarcontract met de intentie deze voor onbepaalde tijd te verlengen als we goed bij elkaar passen
 • Het aantal te werken uren wordt in overleg met jou vastgesteld, wij denken aan een dienstverband tussen 24 en 36 uur per week
 • Je krijgt een salaris volgens de CAO VVT, (FWG 55, maximaal € 3.803,52 bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je zorgverzekering, bedrijfsfitness of deelname aan het fietsplan.
 • Wij zijn graag bereid tot woningbemiddeling in de stad of provincie Groningen en bieden een verhuiskostenvergoeding aan.

Wie zijn wij?
Het team van Zonnehuis Experts, onderdeel van Zonnehuisgroep Noord, bestaat uit diëtisten, bewegings-,ergo-, fysio- en muziektherapeuten, GZ-psychologen, logopedisten en maatschappelijk werkers. Daarnaast kan de huisarts bij de specialist ouderengeneeskunde een advies of consult aanvragen. De kracht van Zonnehuis Experts is de multidisciplinaire samenwerking. De praktijk leert dat behandeling en begeleiding vaak met één specialist begint. Hij of zij komt bij een oudere thuis om samen met hem of haar, familie of mantelzorger, af te spreken welke behandeling er nodig is. Deze behandeling kan thuis of op onze locaties in Appingedam of Zuidhorn gegeven worden. Daarnaast kunnen, indien nodig, andere behandelaars van Zonnehuis Experts of thuiszorg van Zonnehuis Thuis worden ingeschakeld.

 Meer informatie

Voor meer informatie bel je met Ria de Vries (Ergotherapeute), op telefoonnummer 06-31779502.

Wil je direct solliciteren? Stuur je brief met CV voor donderdag 29 november a.s. naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl onder vermelding van vacaturenummer 18.013.

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑