Zorggroep Apeldoorn en omstreken, Ergotherapeut

Zorggroep Apeldoorn en omstreken, Ergotherapeut Ergotherapie Nederland

Zorggroep Apeldoorn en omstreken heeft i.v.m. het vertrek van collega’s voor de afdeling Ergotherapie, per direct vacatures voor de functie van

ERGOTHERAPEUT(EN) M/V
diverse dienstverbanden tussen
16 en 28 uur per week (44,44% – 77,78%)

Afdelingsinformatie
Bij Zorggroep Apeldoorn en omstreken zijn de ergotherapeuten werkzaam binnen de verschillende locaties in (de omgeving van) Apeldoorn. De ergotherapeuten zijn zowel binnen de Geriatrische revalidatie, afdeling Neurologie in het Gelre ziekenhuis, het verpleeghuis (Somatiek en Psychogeriatrie), de dagbehandeling, als ook in de thuissituatie werkzaam.

Functie-informatie
Als ergotherapeut behandel je onze volwassen zorgvragers gericht op het bereiken van een optimale wijze van uitvoeren van dagelijkse activiteiten in de eigen leef-, woon- en werksituatie. Deze behandeling omvat het toepassen van de benodigde ergotherapeutische diagnostiek, het in samenspraak met de cliënt (-systeem) opzetten van een behandelplan en uitvoeren en evalueren hiervan. Dit houdt in dat voor de cliënt betekenisvolle handelingen (opnieuw) worden aangeleerd, al dan niet op een andere wijze of met toepassing van hulpmiddelen / voorzieningen, of dat advies gegeven wordt t.a.v. de leef-, woon en werkomgeving van de cliënt. Samenwerking met het cliëntsysteem (mantelzorgers) en eventueel aanwezige professionele zorgverleners  is hierbij van essentieel belang. Je voert je werkzaamheden zelfstandig uit en stelt zelf prioriteiten t.a.v. het behandelbeleid, passend binnen de eigen beroepsautonomie en de door de afdeling Ergotherapie/organisatie gestelde kaders.

Functie-eisen
Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding Ergotherapie en hebt bij voorkeur werk-ervaring in de ouderenzorg en 1e lijn, met name op het gebied van Parkinson (ParkinsonNet), Dementie(EDOMAH) en Neurorevalidatie. Je hebt kennis van de geldende voorschriften en bepalingen in het kader van ZVW en WMO. Verder heb je uitstekende sociale vaardigheden en een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Registratie in het (basis)kwaliteitsregister is een vereiste in het kader van de aan huis behandelingen. Je dient tevens in bezit te zijn van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg. De functie is ingedeeld in functiegroep 55 (min. € 2.396,03 – max. € 3.803,52 bruto per maand). Het betreft een aanstelling voor bepaalde tijd, met de mogelijkheid tot verlenging.

Informatie en sollicitatie
Informatie over de functie kan worden verkregen bij Nico den Hollander, hoofd Paramedische Dienst, telefoonnummer 06-51346372. Voor een functiebeschrijving, zie www.zga.nl.

Je schriftelijke sollicitatie, onder vermelding van vacaturenummer 100, kun je vóór donderdag 3 november a.s. sturen naar: Zorggroep Apeldoorn en omstreken, t.a.v. afdeling P&O, Postbus 313, 7300 AH  Apeldoorn. Je kunt ook per e-mail solliciteren: PenO@zgapeldoorn.nl. De sollicitatiegesprekken staan gepland op dinsdag 8 november 2016. Graag vermelden hoeveel uren per week je beschikbaar bent.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid. Interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑