Zorggroep Reinalda Haarlem | Ergotherapeut

Zorggroep Reinalda Haarlem | Ergotherapeut Ergotherapie Nederland

 Werken bij

Humanistische Stichting Zorggroep Reinalda is gevestigd te Haarlem-Oost in een modern woon-zorgcomplex. Tot Zorggroep Reinalda behoren het Reinaldahuis en de woon-zorgcomplexen Polderhuis, De Roos en Roomolen.
Het Reinaldahuis heeft een totale intramurale capaciteit van 161 plaatsen. Er is een BOPZ afdeling met 30 plaatsen. Er zijn drie teams die de zorg bieden aan cliënten met een indicatie voor verblijf en behandeling en aan cliënten voor (geriatrische) revalidatie na een ziekenhuisopname. Tevens zijn bij het Reinalda complex 174 huur- en koopappartementen. Zowel hier als in de andere woon-zorgcomplexen levert Zorggroep Reinalda  zorg aan huis, van een enkelvoudige zorghandeling tot VPT (Volledig pakket Thuis). Goed bereikbaar per OV en vlak bij de A9.
Op de begane grond in het Reinaldahuis zijn veel faciliteiten, zoals een (wijk)restaurant, een apotheek, een filiaal van de stadsbibliotheek en groepspraktijken van huisartsen en fysiotherapie, psycholoog, logopedist en diëtiste. Zorggroep Reinalda zoekt per 1 januari 2019 een kandidaat voor de functie van

Ergotherapeut (m/v)

HBO

8 uur per week

werkinhoud


U houdt zich bezig met ADL, transfer, houding observaties en interventies bij geriatrische revalidanten. Ook rolstoel passingen behoren tot het takenpakket. U doet huisbezoeken en overlegt met de WMO in het kader van woningaanpassingen en verdere 1e-lijns voorzieningen voor de geriatrische revalidanten. U behandelt multidisciplinair binnen het revalidatie team en verzorgt inbreng in het multidisciplinair overleg en de behandeling. Hiernaast  adviseert u desgewenst de collega’s van de zorg aan huisteams. Samen met de bestaande collega draagt u zorg voor het ergotherapeutisch aanbod binnen de zorggroep. Tevens dient zich de mogelijkheid om aanvragen vanuit de eerstelijn te beantwoorden. Voor eerstelijns ergotherapie dient u wel “direct toegankelijk “(DTE)  geschoold te zijn.

wij vragen


U bent in het bezit van een afgeronde HBO-opleiding en registratie als Ergotherapeut. U heeft affiniteit met de verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatie. Indien mogelijk werkt u op de dinsdag en de donderdag een halve dag. Tot slot beschikt u over een klantvriendelijke, zelfstandige  en flexibele instelling.

Wij bieden


Een arbeidsovereenkomst voor 8 uur per week, voor de duur van een jaar en bij gebleken geschiktheid voor onbepaalde tijd. Leuke collega’s in een zich ontwikkelend multidisciplinair behandelteam. Een salaris conform cao VVT FWG 55, maximaal  € 4.021,18 (o.b.v. 36 uur).

Meer informatie en solliciteren


Heb je vragen of behoefte aan meer informatie, neem dan contact op met de afdeling Ergotherapie, tel: 023-5434000. Sollicitatiebrief en CV zijn welkom, uiterlijk 8 november 2018, via e-mail naar personeel@zorggroepreinalda.nl

In de selectieprocedure is het inwinnen van referenties opgenomen. De kandidaat dient een recente VOG te kunnen overleggen of aan te vragen.

 Deze vacature is zowel intern als extern geplaatst.

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑