Zorgpartners Midden-Holland | Ergotherapeut

Zorgpartners Midden-Holland | Ergotherapeut Ergotherapie Nederland

Zorgpartners Midden-Holland is per direct op zoek naar een tweetal:

Ergotherapeuten

Ben jij een expert in het mogelijk maken van handelen, specifiek voor de doelgroep kwetsbare ouderen met complexe problematiek? Beheers jij de competenties van de ergotherapeut (ouderenzorg)? Dan maken wij graag spoedig kennis met jou!

Zo ziet jouw baan er uit
Als ergotherapeut richt jij je, binnen mogelijkheden en beperkingen van bewoners en/of cliënten, op het bevorderen of behouden van hun zelfredzaamheid, productiviteit en ontspanning. Je start met de anamnese en voert onderzoek uit. Hierna zet je een therapeutisch behandelplan op en voert dit uit.

Je formuleert eisen over hulpmiddelen, aanpassingen en voorzieningen. Je maakt een keuze uit het aanbod in samenspraak met de bewoner en/of de verpleging, leverancier en/of andere instanties. Je onderhoudt contacten met externe leveranciers van hulpmiddelen en aanpassingen, gemeenten en zorgverzekeraars.

Ook vervaardig je zelf hulpmiddelen en aanpassingen. Deze controleer je en je evalueert deze. Uiteindelijk leer je de bewoner, familie en verpleging om te gaan met het voor de bewoner geselecteerde hulpmiddel.

Herken je jezelf hierin?
Jij hebt zowel mondeling als schriftelijk een goede uitdrukkingsvaardigheid, je kunt behandelplannen opstellen en deelnemen aan in- en extern overleg en de bewonerscontacten (externe) advisering. Je hebt affiniteit met (oudere) mensen met somatische en/of psychogeriatrische beperkingen.

Verder heb je:

  • een afgeronde opleiding ergotherapie en een inschrijving in het kwaliteitsregister
  • een goed beeld van de ontwikkelingen binnen het vakgebied en wet- en regelgeving, deze worden nauwlettend door jou gevolgd

Dit bieden wij

  • Een salaris, pensioen en onregelmatigheidstoeslagen volgens de cao VVT, functiegroep 55 (tussen € 2.533,15 en € 4.021,18 op basis van 36 uur per week) plus 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%
  • Een tijdelijke aanstelling voor 24 tot 36 uur per week, waarneming ter vervanging van zwangerschapsverlof en ziekte. Werkdagen en -tijden in overleg
  • Toegang tot ons eigen opleidingscentrum en de online trainingen van GoodHabitz om jezelf verder te ontwikkelen
  • Fit en gezond blijven via een uitgebreid aanbod van health- en sportactiviteiten
  • Toe aan een nieuwe uitdaging of een andere doelgroep? Binnen onze stichting vind je uiteenlopende doorgroei- en specialisatiemogelijkheden

Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Goed om te weten

  • Als je bij ons start, vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te leveren. Die mag maximaal drie maanden oud zijn en wordt door ons vergoed.
  • Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
  • Je kunt solliciteren tot 12 maart 2019.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rosan Tiggeloven, tel 06-35118304 (ergotherapeut).

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑