Zorgpartners Midden-Holland | Ergotherapeut dienst Behandeling

Zorgpartners Midden-Holland | Ergotherapeut dienst Behandeling Ergotherapie Nederland

 

De dienst Behandeling bestaat uit de volgende vakgroepen: ouderengeneeskunde, psychologen, fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, diëtiek en maatschappelijk werk. Deze centrale dienst is er ten behoeve van alle centra van Zorgpartners Midden-Holland en is verdeeld in de divisies langdurige zorg en geriatrische revalidatie zorg.

Wij zijn per direct op zoek naar een:

Ergotherapeut

Ben jij een expert in het mogelijk maken van handelen, specifiek voor de doelgroep kwetsbare ouderen met complexe problematiek?
Beheers jij de competenties van de ergotherapeut (ouderenzorg) en heb je ervaring binnen de langdurige zorg en eerstelijns ergotherapie? Dan maken wij graag spoedig kennis met jou!
Hoe ziet jouw baan eruit?

Het teamergotherapie is enthousiast, flexibel en betrokken. Echte aandacht vinden wij belangrijk. Zowel voor elkaar als collega’s maar  ook voor onze cliënten. Als team zien wij elkaar niet elke dag, maar we maken wel veel gebruik van elkaars kennis en kunde. Wij staan te allen tijde voor elkaar klaar. De meesten van ons werken parttime, zodat wij werk en privé goed op elkaar kunnen afstemmen.

Deze baan biedt je veel afwisseling! Wij bieden langdurige multidisciplinaire zorg voor onze diverse centra (PG/Somatiek) en behandelen ook veel eerstelijns cliënten met uiteenlopende hulpvragen in en rondom Gouda. Hulpvragen zien, zorg op maat leveren, als ergotherapeut zichtbaar zijn en onze diensten profileren, initiatief  nemen, maar ook prioriteiten stellen en helder communiceren met alle partijen zijn in deze functie en vakgroep heel belangrijk.

Is dit jouw baan?

  • Je hebt een afgeronde opleiding ergotherapie en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister;
  • Je hebt affiniteit met (oudere) mensen met somatische en/of psychogeriatrische beperkingen;
  • Je volgt de ontwikkelingen binnen het vakgebied en wet- en regelgeving nauwlettend, vooral met betrekking tot voorzieningen die dienen te worden gevolgd en aangepast die gedaan dienen te worden in de verpleeghuiszorg;
  • Jij hebt zowel mondeling als schriftelijk een goede uitdrukkingsvaardigheid, je kunt behandelplannen opstellen en deelnemen aan in- en extern overleg en de bewonerscontacten (externe)

Heb je geen relevante werkervaring, pas je naar je gevoel niet 1-op-1   in het profiel van wat wij zoeken, maar heb je wel de affiniteit? Denk je toch echt onze nieuwe collega te kunnen worden? Dan verwachten wij van jou dat je in je sollicitatie kunt aantonen dat je leergierig bent, je leerproces zelfstandig kunt vormgeven en nieuwe informatie snel om kunt zetten in de praktijk. Overtuig ons van je kwaliteiten!

Locatie / onderdeel: Behandeling Begeleiding in Gouda
Vacaturenummer: 9623273581
Werktijden: Dag
Contactpersonen: Fieke Wermers mobiel: 0622975779
Sluitingsdatum: 24-08-2018

Wat bieden wij jou?

  • Zorgpartners Midden-Holland is een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleiding- en doorgroeimogelijkheden binnen je vakgebied;
  • Het salaris is volgens CAO-VVT (functiegroep 55). Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een
  • Aanstelling voor 24 uur per week (en mogelijkheid voor flex) tot en met het einde van het jaar met mogelijkheid tot verlenging tot april 2019.

Werknemers zijn verplicht om een V.O.G. verklaring (verklaring omtrent het gedrag) aan te leveren. De V.O.G. verklaring mag niet ouder zijn dan 3 maanden.

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑