ZorgSpectrum | Ergotherapeut (waarneming)

ZorgSpectrum | Ergotherapeut (waarneming) Ergotherapie Nederland

Wij zoeken bij ZorgSpectrum een:

Ergotherapeut

(30 uur per week, ter vervanging van zwangerschapsverlof vanaf week 43)                

Als ergotherapeut onderzoek, behandel en begeleid je klanten op het gebied van stoornissen, beperkingen en handicaps gericht op het bevorderen of het in standhouden van hun zelfredzaamheid en ontspanning. 

Wie ben jij?
De ergotherapeut die wij zoeken is enthousiast, zelfstandig, integer en flexibel. Je bent op de hoogte van ontwikkelingen in het vakgebied en beoordeelt de praktische toepasbaarheid in relatie tot de zorgvraag. Je werkt systematisch en hebt gevoel voor het menselijk lichaam. Je bent stressbestendig en kan goed omgaan met veranderende werkzaamheden. Een goede mondelinge vaardigheid is nodig in je dagelijkse contact met jouw cliënt en bij het netwerken. Een goede schriftelijke vaardigheid is nodig voor het maken van rapportages. Je hebt een open communicatiestijl en kan zowel zelfstandig werken als goed samenwerken binnen een multidisciplinair team.

De functie
Als ergotherapeut onderzoek, behandel en begeleid je cliënten op het gebied van stoornissen, beperkingen en handicaps gericht op het revalideren, bevorderen of het in standhouden van hun zelfredzaamheid en ontspanning. Werkzaamheden bestaan o.a. uit praktische training ADL vaardigheden en het doen van huisbezoeken waarbij zowel advies wordt gegeven over woningaanpassingen als over het uitvoeren van activiteiten. Je voert zelfstandig zowel intramurale als extramurale ergotherapeutische diagnostiek en behandeling uit.

Wat vragen wij?

–       HBO diploma Ergotherapie

–       Geregistreerd in Kwaliteitsregister Paramedici

–       Ervaring met het werken in een verpleeghuis, GRZ en eerste lijn is een pré

–       Rijbewijs en eigen auto noodzakelijk

Wij bieden je wat!
Als Ergotherapeut bieden wij je een goed salaris conform de CAO VVT (FWG 55) met een eindejaarsuitkering van 7,4% per jaar, tal van opleidings- en ontplooiingsmogelijkheden, ruimte voor eigen initiatief en gezonde en voordelige faciliteiten.

We kijken uit naar je reactie
We nodigen je van harte uit contact met ons op te nemen over deze leuke en uitdagende baan als Ergotherapeut. Daarvoor kun je bellen met Rick Jaspers op telefoonnummer 06-23423206.

Of solliciteer direct via https://www.zorgspectrum.nl/vacatures/ik-zoek-een-betaalde-baan/vacature/2132321

ZorgSpectrum
Waardevolle zorg met oog voor mensen, dat is onze passie. Onze cliënten zijn mensen die te maken krijgen met verlies aan vaardigheden en lichamelijk functioneren. We bieden een breed aanbod aan diensten van lichte ondersteuning thuis tot intensieve zorg in een beschermde woonomgeving. Het is onze ambitie om onze cliënten de ondersteuning te bieden die past bij hun persoonlijke wensen en leefstijl. Onze goed opgeleide en betrokken medewerkers delen deze ambitie. Zij handelen vanuit de kernwaarden: Betrokken, Professioneel, Samen. ZorgSpectrum biedt haar diensten aan in Nieuwegein, Houten en Vianen.

*Interne kandidaten die voldoen aan de in de vacature gestelde functie-eisen en/of medische urgentie hebben zullen de voorkeur krijgen bij invulling van de vacature
*Bij aanname vragen wij u een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen

 

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑