Studiedag ergotherapie en arbeid. Mogelijkheden voor ergotherapeuten in de re-integratie

Gepubliceerd op 26-01-16 | Categorie: Cursussen

Studiedag Ergotherapie en Arbeid: Kansen op de arbeidsmarkt?!

Het is tijd voor bundeling van kennis!

Op vrijdag 1 april 2016 organiseert de commissie “Arbeid” van Ergotherapie Nederland in Utrecht een eerste studiedag over “Kansen op de arbeidsmarkt?!”.
De studiedag richt zich op ergotherapeuten die interesse hebben in vraagstukken rondom arbeid. Zoals re-integratie vraagstukken, werkplekaanpassingen en wet- en regelgeving omtrent arbeid.

Arbeid-gerelateerde vraagstukken
Tijdens deze studiedag kunnen ergotherapeuten kennis maken met verschillende aspecten van het werkveld “Arbeid”. Het plenaire gedeelte van de studiedag zal ingaan op wat het werken voor ergotherapeuten in het gebied van arbeid-gerelateerde vraagstukken inhoud en welke rol een ergotherapeut hierin kan hebben.

Interactieve presentaties
Naast de plenaire lezing zal er in 4 verschillende interactieve presentaties aandacht zijn voor de volgende onderwerpen: Wet- en regelgeving rondom arbeid en ziek zijn, arbeidsrevalidatie, re-integratie en werkplekaanpassingen/werkplekadviezen. De beeldvormende presentaties worden verzorgd door vooral ergotherapeuten die binnen hun eigen werksetting actief zijn met arbeid-gerelateerde vragen. Zij kunnen als geen ander hun kennis delen en laten zien wat de meerwaarde is voor de werknemer, werkgever en verzekeraar van hun ergotherapeutische deskundigheid bij het behoud van en/of terugkeer naar werk.

Informatie en inschrijving
De kosten bedragen €125,00 voor leden en  €175,00 voor niet-leden.  Dit is Inclusief BTW, cursusmaterialen en catering.
Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden? Kijk dan HIER.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑