Cursussen en congressen derden

Cursussen en congressen derden Ergotherapie Nederland

 Cursus Ergotherapie Thuis bij Cliënten in de Palliatieve of Terminale Fase

 Door veranderingen in de zorg ontstaat er in de eerste lijn een doelgroep die we vaker en vaker tegen komen: mensen in de palliatieve of terminale fase. Hoe zorgt u er voor dat u de juiste adviezen geeft of passende begeleiding biedt? Wilt u meer kennis en weten wat u als ergotherapeut kunt betekenen voor deze mensen?

Samen met Pro Education heeft Doen een cursus ontwikkeld waarvoor u zich nu kunt inschrijven. Na afloop van deze cursus bent deskundig en vaardig in het begeleiden van mensen in de palliatieve en terminale fase en hun mantelzorgers. Daarnaast leert u via interactieve werkvormen, zoals groepsopdrachten en discussies, hoe u deze dienst in de markt kunt zetten. Hierdoor kunt u met vertrouwen de ergotherapeutische vragen van deze specifieke doelgroep oppakken en optimaal beantwoorden.

Schrijf u in via https://lnkd.in/dFjxNR5 of stuur een e-mail naar info@ergo-doen.nl.Uw cursus of congres op deze website of in onze nieuwsbrief ? Neem dan  contact op met Ergotherapie Nederland – 030-262 83 56.

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑