Beste ergotherapeuten en andere leden van Ergotherapie Nederland,

Een belangrijke uitnodiging aan jullie!

Elke 10 jaar ongeveer wordt het beroepsprofiel Ergotherapeut herzien, zodat het actueel, toekomstbestendig en toepasbaar blijft. Ook beroepscompetenties veranderen met de tijd en het is van belang om de benodigde competenties tijdig in de curricula van de opleidingen te verwerken. Door deze vragenlijst in te vullen, lever jij een waardevolle bijdrage aan deze herziening.

Het is best een uitgebreide vragenlijst geworden, dus het zal wellicht meer tijd vragen dan de genoemde 20 minuten in het filmpje. Neem er een lekkere kop koffie of thee bij en zorg voor een fijne plek. Als je wilt kun je tussentijds pauzeren, en de lijst op een later moment verder invullen. Je kunt ook opnieuw op de link klikken: de website onthoudt waar je bent gebleven. Naar de vragenlijst: https://rug.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_e2Gzgzl6FuXzURU

Vul de vragenlijst in en maak kans op één van de 10 cadeaubonnen t.w.v. 25 euro die onder de respondenten worden verloot.

De uitkomsten van dit vragenlijstonderzoek zullen samen met de resultaten van het verhalenonderzoek, dat ook uitgevoerd wordt deze zomer, besproken worden in drie reflectiesessies. Met de uitkomsten van beide onderzoeken en de reflectiesessies kunnen de schrijfgroepen vervolgens aan de slag om de nieuwe profielen te ontwikkelen, met dank aan jouw bijdrage!

Klik op bovenstaande afbeelding om het filmpje te bekijken.

Hartelijke groet,

Ergotherapie Nederland en de Opleidingen Ergotherapie