Ter voorbereiding op de herziening van de beroeps- en competentieprofiel ergotherapeut heeft deze zomer een vragenlijstonderzoek plaatsgevonden. Meer dan 500 respondenten hebben de vragenlijst ingevuld. Ook zijn er veel verhalen opgehaald bij ergotherapeuten, docenten en studenten, waarvoor dank!
In de volgende fase willen we graag al deze gegevens betekenis geven. Om dit in samenwerking met de opleidingen en enkele ergotherapeuten te organiseren, worden er reflectiesessies georganiseerd. De opleidingen zijn al goed vertegenwoordigd, maar we hopen van harte dat er ook nog een aantal ergotherapeuten willen aansluiten.

In drie reflectiesessies worden de resultaten van beide onderzoeken gepresenteerd en besproken met ergotherapeuten, studenten, docenten en belangrijke betrokkenen bij de ergotherapie. Deze reflectiesessies vinden plaats bij Van der Valk hotel De Bilt op:

  • Maandag 27 september (18.30-21.30 uur)
  • Dinsdag 28 september (10.00-13.00 uur)
  • Vrijdag 1 oktober (10.00-13.00 uur).

Laat je stem horen
Wil jij je stem laten horen en meepraten over de toekomstige profielen? Geef je dan meteen op en laat weten welke sessie je aanwezig kunt zijn! Stuur een mail naar secretariaat@ergotherapie.nl onder vermelding van ‘deelnemen reflectiesessies’.

We kijken uit naar boeiende bijeenkomsten waarin we belangrijke inzichten delen voor de herziening van het beroeps- en competentieprofiel Ergotherapeut. Deelname aan deze reflectiesessie kun je, als gewenst, opvoeren in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Lausanne Mies. Zij is bereikbaar op: 06-20600593 of via: Lausanne@rvmo.nl.

Heel graag tot ziens in september/oktober.