Sinds enkele weken vraagt het Paracov onderzoeksteam alle deelnemende patiënten aan de ParaCov studie vragenlijsten in te vullen die gaan over het ervaren herstel 3 en 6 maanden na de start van de paramedische behandeling.

Zij merken dat niet alle deelnemers de vragenlijsten invullen. Zij hebben daarom voor de patiënt een flyer gemaakt met meer informatie over onze verwachtingen ten aanzien van deelname aan deze studie.

Ook voor jou als behandelaar hebben zij een flyer gemaakt. Zij hopen dat deze informatie antwoorden geeft op veel gestelde vragen ten aanzien van deelname aan dit onderzoek.

Om het onderzoek zo goed mogelijk af te ronden is deelname aan alle meetmomenten belangrijk. Mocht je feedback en/of verbeterpunten hebben, dan vernemen zij dat graag. Voor vragen kun je terecht bij: covid-paramedisch—onderzoek.iqh@radboudumc.nl