Ze had nog zoveel ideeën, plannen en gedachten voor de ergotherapie maar toch hebben we verslagen en verdrietig afscheid moeten nemen van Esther Steultjens, onderzoeker associated lector (ze zou per 1 augustus jl lector worden) maar vooral ergotherapeut. Esther heeft heel veel betekent voor de ergotherapie in Nederland maar ook internationaal. Niet alleen voor de ergotherapie maar ook voor de vele studenten en collega ergotherapeuten die ze onder haar hoede had of waar ze mee samenwerkte. Binnen Ergotherapie Nederland heeft ze met verve op diverse manieren bijgedragen aan de vereniging. Meest recent was haar deelname aan de Adviesraad Onderzoek en Wetenschap van EN. Internationaal heeft Esther eveneens een rol van belang gespeelt o.a. als voorzitter van ROTOS (Research in Occupational Therapy and Occupational Science). Niet voor niets werd zij in 2016 gelauwerd met de Astrid Kinébanian prijs. Haar erfenis voor het beroep ergotherapie is omvangrijk en belangwekkend. We zullen haar erg missen. Haar familie en vrienden wensen we veel sterkte bij het dragen van dit grote verlies.