Ben jij iemand die veel ballen in de lucht kan houden, heb je affiniteit met ergotherapie en verdiep je je graag in vakinhoudelijke thema’s rondom ergotherapie? Heb je daarnaast een faciliterende instelling en vind je het leuk om contact te onderhouden met onze actieve leden en hen te betrekken bij diverse projecten en activiteiten? Dan is dit dé baan voor jou!

Wie zoeken we?

Wij zoeken een beleidsondersteuner die organisatorisch sterk is en administratief ondersteunt en (tekstuele) voorbereidingen treft bij projecten of overleggen. Daarnaast onderhoud je contacten met leden, stakeholders en andere externe partijen.

Dit alles doe je samen met een collega-beleidsondersteuner, de beleidsmedewerkers en andere collega’s binnen Ergotherapie Nederland. Wil je meer weten over het inhoudelijke beleid en kwaliteit van Ergotherapie Nederland bezoek dan onze website.