Bijdragen aan betere zorg voor oudere patiënten met een heupfractuur? Doe dan mee aan het initiatief om een handboek te ontwikkelen voor het starten of verbeteren van een Geriatrische Trauma Unit (GTU).
 
Benieuwd naar onze aanpak? Als klankborddeelnemer van onze werkgroep streven we naar topzorg voor oudere patiënten met heupfracturen. We willen antwoorden vinden op cruciale vragen, zoals hoe we de besluitvorming rond operaties vormgeven, welke disciplines moeten worden betrokken, en hoe we het postoperatieve herstel kunnen bevorderen. Ook transmurale samenwerking heeft onze aandacht.
 
Jouw expertise is van onschatbare waarde! In het najaar organiseren we een online Delphi-methode. Hierbij kun je anoniem en onbeïnvloed door groepsdynamiek vragen beantwoorden en leren van andere deskundigen. Jouw tijdsinvestering? Circa 3 uur verspreid over twee of drie Delphi-ronden. Hoewel er geen vergoeding tegenover staat, waarderen we je inzet met een klein bedankje.
 
Heb jij interesse in deelname? Laat ons dit weten vóór 31 augustus. Voor vragen kun je mailen naar beleid@ergotherapie.nl. Samen dragen we bij aan een betere zorgpraktijk.