Wij feliciteren de deelnemers van de opleiding Ouderenergotherapie met hun succesvolle afronding van de opleiding!

Gedurende 12 lesdagen, inclusief diverse opdrachten en zelfstudie-uren hebben zij zich ontwikkeld tot Specialist Ouderenergotherapeut. Niet voor niets is deze opleiding voorwaarde om straks ingeschreven te staan in het Kwaliteitsregister Paramedici als Specialist Ouderenergotherapeut. We zijn best een beetje trots op deze deelnemers van het eerste jaar dat we deze opleiding aanbieden. Samen met de docenten hebben we gezien dat zij zich enorm hebben ontwikkeld en de eindopdrachten die we vandaag te zien hebben gekregen liegen er niet om. We grijpen nog even terug op één van de quotes van de deelnemers ‘Van onbewust naar bewust bekwaam’. We wensen de deelnemers veel succes met deze verworven bekwaamheid! De deelnemers krijgen vandaag (naast het diploma) een mooi promotiepakket waarmee zij zich kunnen profileren.

We feliciteren de volgende geslaagden: Inge van der Aa, Jill Ansems, Wendy Beckers, Hamid Belarbi, Vera Beursken, Suzanne van den Broek, Danielle van Egmond, Annemarie Hendriks, Elske van Hirtum – Hendriks, Marleen Huijgen, Anita Kok, Lizette Kool – Wenmakers, Henriëtte Mulder – Droogendijk, Marjolein van Ojen, Silvia Reid, Patricia Stockmann, Paul Sukel, Joost Verstappen, Matanja Wichers Schreur, Sifra van de Zand en Maureen van der Zee.

Voor de opleiding met startdatum 2 februari 2024 (12 lesdagen) zijn nog plaatsen beschikbaar. Let wel, de sluitingsdatum van de opleiding nadert, dus dit is de laatste kans om je in te schrijven. Klik hier voor meer info en inschrijven