Bericht van CZ: Op dinsdag 8 oktober en woensdag 9 oktober 2024 organiseert CZ een informatief webinar. Dit webinar wordt speciaal opgezet om u uitgebreid te informeren over de nieuwe overeenkomst eerstelijns ergotherapie 2025-2027. In deze uitnodiging leest u alles wat u moet weten.

Waarom deelnemen?

Tijdens het webinar geven we een uitgebreide toelichting op de nieuwe overeenkomst en bieden we u de kans om al uw vragen te stellen. We willen het webinar zoveel mogelijk afstemmen op uw behoeften en die van uw collega-ergotherapeuten. Daarom nodigen we u uit om vooraf vragen in te sturen. Wij ontvangen uw vragen bij voorkeur tijdig, maar uiterlijk voor 5 oktober via het contactformulier. Vergeet uw AGB-code hierbij niet te vermelden. We doen ons best om uw vragen tijdens het webinar te beantwoorden.

De overeenkomst bieden wij uiterlijk 30 september 2024 aan via VECOZO.

Praktische informatie

Tijdens het webinar zijn de inkopers paramedische zorg van CZ aanwezig. Ook sluit een afvaardiging van Ergotherapie Nederland aan.

Het webinar wordt via Teams gehouden op:

– Dinsdag 8 oktober van 19.30 – 21.00 uur
– Woensdag 9 oktober van 15.00 – 16.30 uur

Na aanmelding ontvangt u uiterlijk drie dagen van tevoren een Teams-link. Het webinar wordt niet opgenomen.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor één van de bovengenoemde data door hier te klikken. We ontvangen graag uiterlijk maandag 30 september uw aanmelding, zodat we het webinar goed kunnen voorbereiden.

Privacybeleid

Door u aan te melden, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid. We hechten veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens en verwerken deze conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om te inventariseren wie wanneer aanwezig is tijdens het webinar en worden niet langer bewaard dan noodzakelijk

Wij hopen op een grote opkomst en kijken ernaar uit u te verwelkomen!

Let op: bij te weinig aanmeldingen kan het webinar worden geannuleerd.